S Gavellinom karticom plus ostvarite umirovljenički popust od 50% na sve ulaznice

Josip Mihaljević
20. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Gradsko dramsko kazalište Gavella u Frankopanskoj ulici u Zagrebu u nešto više od pola stoljeća izraslo je u jednu od najcijenjenijih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. S Gavellinom karticom plus možete ostvariti umirovljenički popust od 50% na sve ulaznice za kazališne predstave.

Gavellina kartica plus namijenjena je umirovljenicima, a njenom izradom ostvarujete pravo na 50% popusta za sve predstave koje igraju u ‘Gavelli’. Potrebno je priložiti dokaz o statusu umirovljenika i 35 kuna za izradu kartice. Popust se ostvaruje vrlo jednostavno, na blagajni Kazališta provuče se kartica i njome se ostvaruje pogodnost na kupnju neograničenog broja kazališnih karata!

“Umirovljenici su naši najvjerniji posjetitelji”

Razgovarali smo s izvršnom producenticom GDK Gavella, Sonjom Kovačić. Otkrila nam je kako populacija 50+čini gotovo 50% ukupnog broja publike što će reći kako su oni najvjerniji posjetitelji koji redovito prate predstave kao i sva ostala događanja u kazalištu. Dodala je kako ta populacija ima naviku odlaska u kazalište i ne prekida je. Također, vodeći svoju djecu i unuke generiraju novu publiku i prenose ljubav prema kazališnoj umjetnosti mlađim generacijama.

Uobičajena cijena ulaznice je 70 kuna, a s Gavellinom karticom plus možete kupiti neograničen broj karata za sve predstave po 35 kuna.

Raspored izvedbi možete pogledati na ovom linku.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap