[FOTOGALERIJA] Pogledajte kako su umirovljenici uz čaj s rumom i fritulama proslavili fašnik

Josip Mihaljević
25. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Danas je u Domu za starije osobe Maksimir održana tradicionalna fašnička proslava. Domaće fritule, čaj s rumom i šareni kostimi sjajno su se uklopili s nizom zabavnih točaka, a Maksimirske mažoretkinje su proslavile svoj 25. rođendan!

Foto: Mirovina.hr

 

 

Danas je u 10 sati u prizemlju Doma za starije osobe Maksimir održana tradicionalna fašnička proslava. Čaj s rumom, domaće fritule i razni nastupi privukli su stotinjak gostiju, a većinu su činili korisnici tog Doma.

Nastupile su i Maksimirske mažoretkinje, koje su upravo na današnji dan proslavile 25. rođendan. Naime, ideja se rodila upravo na fašničkoj proslavi prije 25 godina.

“Odlično je, lijepo se uz plesnjak zabavljamo”, kaže nam jedna umirovljenica koja se s ekipom umirovljenica maskirala u medicinske sestre, a na uniformama im stoji jasna poruka koronavirusu – STOP VIRUSI.

Umirovljenicima su se pridružili i mališani iz nagrađivanog plesnog studija Step by step koji su oduševili okupljene, a organizatori su pripremili i nastupe žonglera te majstora hula hopa.

“Imali smo dvije žonglerke, glasali smo za najbolju masku, a naše Maksimirske mažoretkinje su proslavile 25. rođendan. Inače, one su vam nastale na fašniku prije 25 godina. Mi fašnik inače obilježavamo unutar kuće, ali smo naravno pozvali i cijelu gradsku četvrt Maksimira”, kazala nam je socijalna radnica Ana Kozek.

[FOTOGALERIJA] Pogledajte kako su umirovljenici uz čaj s rumom i fritulama proslavili fašnik
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap