Drago Celizić se osvrnuo na poništeni ugovor o uzdržavanju: ‘Nisam budala, naravno da je gospođa bila pri zdravoj pameti’

Ana Kanazir
21. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Poznati voditelj Drago Celizić se nedavno našao u problemima. Naime, još je 2007. godine potpisao ugovor o doživotnom uzdržavanju s Milkom Vukelić iz Pule. Gospođa je tri mjeseca nakon preminula, a Celizić je potom naslijedio njezinu kuću, dvorište i 500.000 eura. Ipak, sud je sada donio nepravomoćnu presudu da je ovaj ugovor ništavan, a Celizić mora vratiti kuću i platiti troškove suda. Sada je svoj komentar dao i sam Celizić.

Drago Celizić i Ksenija Erker u studiju

Drago Celizić sa Ksenijom Erker | foto: Facebook, Zlatna liga

Kao što smo već pisali ovdje, sud u Puli je Celiziću oduzeo kuću koju je naslijedio, a mora platiti i sudske troškove jer je sud utvrdio da je potpisani ugovor ništavan zbog nekoliko okolnosti. Kao što se navodi u presudi, gospođa Milka nije bila sposobna za rasuđivanje kod potpisivanja ugovora, a sud je prihvatio i dokaze vještaka da ona sama nije mogla potpisati ugovor zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Drago Celizić i Ksenija Erker u studiju
Poznati voditelj Drago Celizić sklopio je prije 16 godina ugovor o doživotnom uzdržavanju, a sud ga je sada poništio

Sud je 13. ožujka donio nepravomoćnu presudu kojom se potvrđuje da je ugovor o uzdržavanju ništavan, a Celizić je tada samo rekao da će se žaliti na odluku suca ako treba i na Ustavnom sudu. Sada je ispričao svoju stranu priče.

– Pa nisam budala, naravno da je gospođa bila pri zdravoj svijesti kad je potpisala ugovor. Susjedi su isto bilo zainteresirani za tu kuću, rekao je u telefonskom razgovoru za 24sata, a njegovu izjavu u tekstu prenose Ivana Prkačin i Monika Kavedžić.

Osim toga, dodao je i kako je gospođi Milki bio poput sina, ali i da su njihove obitelji bile prijatelji više od 20 godina. Tvrdi i kako je njezina obitelj bila u svađi s nećakinjom koja je i podnijela tužbu protiv njega.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap