Bivši popularni voditelj namlatio umirovljenika, dobio mizernu kaznu

Josip Mihaljević
6. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Prekršajni sud u Zagrebu pravomoćno je zbog remećenja javnog reda i mira osudio bivšeg domaćeg voditelja Vinka Štefanca. Sve se dogodilo zbog sukoba s jednim umirovljenikom iz kolovoza ove godine, a kazna koju je dobio je mizerna.

vinko štefanac

Foto: Vinko Štefanac | Youtube screenshot

Bivši voditelj talent showova poput “Hrvatskog idola”, “Supermilijunaša”, “Story Supernova Music Talentsa” i drugih showova Vinko Štefanac pravomoćno je osuđen zbog remećenja javnog reda i mira u kolovozu ove godine.

24sata.hr doznaje kako se tada dogodio sukob s jednim umirovljenikom (67 godina starosti) koji je, po svemu sudeći, izvukao deblji kraj.

“Vinko Štefanac udarao me dlanom po glavi i razbio mi naočale. Pao sam na tlo, a on je nastavio sa šutiranjem. Udarao me po prsima, nogama glavi… Prošla su tri mjeseca, a rane su i dalje vidljive. Udarao me 20 minuta, sve dok nije došla policija…”, ispričao je umirovljenik novinarima 24 sata.

Sukob je nastao kada je voditelj vozio bicikl po pješačkom nogostupu, a umirovljenik mu je dobacio “da je biciklistička staza na drugoj strani ulice”. To je voditelja razljutilo, a situacija je na ružan način eskalirala.

Zbog svega toga pravomoćno je osuđen jer je remetio javni red i mir, a sud ga je kaznio s čak 600 kuna. Uz to, ako kaznu plati u roku od sedam dana, ona će se smanjiti za 200 kuna.

“Presuda je žalosna. Ponižen sam i osramoćen. Vinko je rekao da sam ja njega prvi odgurnuo. Ja sam na pragu sedamdesetih, ne znam se tući i nikada nisam izazivao probleme. Pa on ima 20 kilograma više od mene”, pojadao se umirovljenik novinarima 24 sata.

S druge strane, Štefanac nije bio raspoložen za izjave medijima.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap