Želite s vršnjacima uživati u društvenim igrama? Dođite svakog četvrtka u Igranje!

Jasmina Grgurić
28. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Koliko je druženje važno u svakoj dobi, pogotovo onoj starijoj kada nam prijeti usamljen i rutinski način života, ne treba posebno naglašavati. U nedostatku aktivnosti i društvene interakcije, stariji ljudi skloni su povlačenju u sebe. No, to ne mora biti tako, tim više jer je sve više programa namijenjeno upravo umirovljeničkoj populaciji. Jedan takav nalazi se u samom srcu Zagreba.

umirovljenici

Ilustracija: Unsplash

Udruga za unaprjeđenje kvalitete života osoba starije životne dobi “Senior” u suradnji s udrugom “Igranje” u Zagrebu organizira radionice društvenih igara za osobe starije životne dobi s ciljem povećanja kvalitete života. Svrha je da umirovljenici aktivnije provode vrijeme kroz druženje i stjecanje novih znanja i vještina.

Depresiju zlatnih godina otjerat ćete s ovih pet aktivnosti

Program je započeo ovaj tjedan, a održava se svakog četvrtka od 17:30 do 20:30 sati u prostorijama udruge Igranje, na adresi Kraljice Jelene 8 u Zagrebu nedaleko od Parka kralja Petra Krešimira IV.

“Pozivamo sve seniore koji vole igrati šah, sudoku, križaljke i sve koji vole ugodno društvo da nam se pridruže… Sigurni smo da će vam se svidjeti i moderne društvene igre koje su prilagođene i zanimljive za sve uzraste!” – poručuju organizatori.

Ulaz je besplatan, a aktivnosti projekta omogućene su financijskom podrškom Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

 

Želite s vršnjacima uživati u društvenim igrama? Dođite svakog četvrtka u Igranje!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap