Zaplakala od sreće za 69. rođendan: Ronaldo poklonio majci automobil od 100.000 eura

Luka Kalac
3. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Cristiano Ronaldo doletio je iz Saudijske Arabije u Portugal kako bi bio na rođendanskoj proslavi svoje majke. Za 69. rođendan poklonio joj je 100.000 eura vrijedan Porsche Cayenne, a njegova majka Dolores Aveiro je zaplakala od sreće kada je shvatila što je dobila. Uz to, Ronaldo je na zabavu pozvao i njenog omiljenog pjevača kojem je poklonio Rolex.

Majka portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, dobila Porsche Cayenne kao rođendanski poklon od svog sina 31. prosinca 2023. godine

Rođendanski poklon za Ronaldovu majku | Foto: Screenshot YouTube /

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo dao je svojoj majci rođendanski poklon za pamćenje i time zatvorio 2023. godinu. Njegova majka Dolores Aveiro proslavila je 69. rođendan na Silvestrovo te je u ovu godinu ušla s novim Porscheom Cayenneom.

Nije ni slutila što je čeka

Krajem prosinca 38-godišnji Ronaldo zaputio se iz Saudijske Arabije u Portugal, točnije u rodni grad svoje majke Madeiru gdje joj je organizirao nezaboravnu rođendansku proslavu. Ubrzo je na društvenim mrežama objavljena snimka u kojoj Ronaldovu majku vode prema poklonu iznenađenja koji joj je sin kupio, a radi se o skupom automobilu.

Dolores Aveiro (69) je do Porschea odveo njen unuk i Ronaldov sin, Cristiano Ronaldo Jr. Kada je shvatila što joj je poklonio, zaplakala je od sreće i sjela u automobil. Majka poznatog nogometaša bila je izvan sebe.

Na snimci se vidi kako je Aveiro odvedena pred crni Porsche Cayenne koji je na haubi imao zavezanu crvenu mašnu. Shvativši da je to za nju, počela je grliti svog unuka i prvi je put sjela u Porsche vrijedan 100.000 eura.

Porsche kao rođendanski poklon

Ronaldovoj majci je pokazano kako radi novi automobil, a sve je promatrala njezina obitelj, zajedno s Ronaldom, iz dijela garaže. Na snimci se može vidjeti i Ronaldova sestra Katia koja je ovim povodom posebno pozdravila svog brata Cristiana na Instagramu.

– Ako je sretna, to je zato što je se sin sjeća, a ne zbog vrijednosti dara. Poštuj oca svoga i majku svoju i produžit će ti se dani na zemlji, objavila je Katia.

Ronaldo oduvijek ima posebnu vezu sa svojom majkom, a jedan od razloga je taj što ga neprestano bodri i podržava zbog njegove profesionalne karijere. Kako bi upotpunio rođendansku zabavu svoje majke, Ronaldo je ondje pozvao i njenog najdražeg pjevača Luana Santanu kojem je poklonio novi sat marke Rolex.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap