Vraćaju se plesnjaci za osječke umirovljenike: Tema prvog plesa je Osijek sedamdesetih

Jasmina Grgurić Zanze
31. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

Grad Osijek umirovljenicima vraća besplatne plesnjake. Prvi plesnjak održat će se u petak, 5. travnja, ali besplatne karte treba podići unaprijed. Broj mjesta je ograničen, a prilikom preuzimanja najviše dvije karte treba predočiti dokaz o mirovini. Tema prvog plesnjaka je Osijek sedamdesetih. Uz hitove toga vremena, za umirovljenike je osigurana večera i piće, ali i druga iznenađenja.

Foto: Grad Osijek

Vraćaju se plesnjaci za osječke umirovljenike Foto: Grad Osijek

Osijek sedamdesetih tema je prvog plesnjaka za osječke umirovljenike, koji će se održati u petak, 5. travnja 2024. u dvorani Bells od 18 sati. Osječki gradonačelnik Ivan Radić u razgovoru s umirovljenicima na dočeku Nove godine, kao i na proslavi 50 godina braka te za Dan žena, prihvatio je inicijativu da se obnove umirovljenički plesnjaci.

– Tako će 5. travnja za dobru plesnu atmosferu uz evergreen melodije 70-ih godina prošlog stoljeća biti zadužena grupa Zvučni zid, a izvodit će hitove Novih fosila, Kiće Slabinca, Divljih jagoda, Srebrnih krila ili ABBA-e i Queena. Za umirovljenike su osigurani i večera i piće, ali i druga iznenađenja, objavio je ovih dana Grad Osijek.

Besplatne karte mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo (Ulica Ruđera Boškovića 1) 29. ožujka od 9 do 11 sati te od 2. travnja 2024. do 4. travnja 2024. od 9 do 12 sati.

Umirovljenik može podići maksimalno dvije karte, uz uvjet da ima prijavljeno prebivalište na području grada Osijeka. Prilikom preuzimanja karata treba predočiti dokaz o mirovini. Karte će se dijeliti do popunjenosti kapaciteta dvorane.

Copy link
Powered by Social Snap