[VIDEO] Umirovljenik smislio kako putovati po gradu sa ženom koja je u kolicima

Jasmina Grgurić Zanze
10. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Kratki video snimak starijeg muškarca koji se vozi na stražnjem dijelu električnih invalidskih kolica u kojima je njegova supruga, postao je pravi hit na društvenim mrežama, ali i šire. Umirovljenik je pronašao inovativni način kako da putuje gradom sa svojom ženom, unatoč poteškoćama.

Simpatični video koji je postao pravi hit na društvenim mrežama obavila je Caroline Hendry na svom Facebook profilu. Stariji bračni par snimila je dok je šetala škotskim gradićem Ayr, jer je ostala ganuta ovim prizorom.

[Foto] Stariji par uzor je mladima jer zna kako uživati u životu

Naime, umirovljenik se vozi sa suprugom na njezinim električnim invalidskim kolicima. Za sve je zaslužna inovacija koju je instalirao na stražnjem dijelu kolica. Riječ je o dasci za stajanje s kotačićima, nalik skateboardu. Gospodin se samouvjereno smjestio na nju, držeći se za ručke od kolica s kojima upravlja. Zahvaljujući motoru i dasci, mogu sve i dalje raditi zajedno.

“Ovo je najbolja stvar koju sam ikada vidjela. Stariti tako zajedno sa stilom… Svi su gledali u njih dok su prolazili. Dizajn je zaista genijalan” – napisala je Caroline Hendry, prenosi Daily Record.

Brojni korisnici društvenih mreža komentirali su ovaj dirljivi prizor. Neki su rekli da mogu zamisliti svoje djedove i bake kako se voze na sličnom izumu, dok su se javili i oni koji su također imali prilike sresti simpatični par.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap