[VIDEO] Terezi Kesoviji za 80. rođendan zapjevali Miro Ungar, Gabi Novak, Zdenka Kovačiček…

Jasmina Grgurić Zanze
9. listopada 2018.
Novosti
A- A+

“Draga Tere, povodom tvojih tako divnih 80 ljeta… falim dragom Bogeku na svoj ljepoti što nam je s tobom darovao” – samo je jedna od čestitki upućenih Terezi Kesoviji koja je u društvu obitelji, prijatelja i kolega uz obilje pjesme proslavila rođendan.

Hrvatska glazbena diva Tereza Kesovija proslavila je 80. rođendan. Iza jedne od omiljenih pjevačica glazbena je karijera duga 45 godina, tijekom kojih je snimila više od 30 ploča i 70 singlica. Rođena Dubrovčanka osvaja srca svojih obožavatelja i danas, ne samo glasom i pjesmama, nego i karakterom te životnim stavom kojim je kroz svoje osobne životne borbe bila uzor mnogima.

Rođendan je proslavila u krugu obitelji, prijatelja i brojnih kolega s domaće glazbene scene. Bila je to izvrsna prilika da se na jednom mjestu okupe zvučna imena glazbenih veterana; Miro Ungar, Terezin prvi suprug koji joj je i zapjevao, a zapjevale su joj i Gabi Novak, Zdenka Kovačiček te ostali.

Ungar je bivšu suprugu razveselio prilagođenim stihovima pjesme Ive Robića “17 ti je godina tek”.

Gabi je prijateljici zapjevala “Oko jedne hiže navek tići lete”.

Zdenka Kovačiček izabrala je najprirodniju moguću pjesmu za ovu prigodu, a “Ženu za sva vremena” otpjevale su zajedno.

Tereza je goste oduševila izvedbom svoje pjesme “Gledam moje Konavle”.

Pjesma je potrajala do dugo u noć, a u pratnji klavira slavljenica je otpjevala i vrlo dirljivu pjesmu “I ni me stra”.

“Tere… je radost… koja je generacijama stvorila… i stvara… prelijepu baštinu … Draga Tere, povodom tvojih tako divnih 80 ljeta… falim dragom Bogeku na svoj ljepoti što nam je s tobom darovao” – napisao je Jura Gašparac koji je ove subote na društvenim mrežama s javnosti podijelio trenutke nezaboravne proslave Terezina rođendana.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap