[VIDEO] Pogledajte sreću na licu veterana iz Drugog svjetskog rata dok postiže zgoditak za svoju ekipu

Josip Mihaljević
16. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Društvenim mrežama se širi video 89-godišnjeg umirovljenika, veterana iz Drugog svjetskog rata u neobičnoj aktivnosti. Kao mladić, igrao je američki nogomet za Sveučilište u Kansasu, a sportsku karijeru mu je prekinula vojna. Sedamdesetak godina kasnije, pogledajte mu izraz lica dok postiže touchdown, zgoditak u američkom nogometu koji nosi šest bodova.

Foto: Youtube screenshot

Prošlo je više od 70 godina otkako je tadašnji mladić Brian Sperry igrao nogomet na sveučilišnom kampusu u Kansasu. SAD se uključio u Drugi svjetski rat, a Brian je napustio studij i otišao ratovati preko oceana.

Ekipa svake godien organizira prijateljsko natjecanje između sadašnjih i bivših svojih nogometaša, a veliku su čast ukazali 89-godišnjem Brianu.

Video su na Facebooku pogledali milijuni, a originalni Youtube video ima više do pola milijuna pregleda i mnoštvo pozitivnih komentara.

Pogledajte mu samo izraz licatog postiže zgoditak, to vam sve govori o tomu koliko je malo truda od društva potrebno da usreći umirovljenike.

“Bilo je zakon. Iskreno, nisam znao hoću li uopće moći potrčati”, kazao je umirovljeni Brian kroz smijeh nakon utakmice.

 

[VIDEO] Pogledajte sreću na licu veterana iz Drugog svjetskog rata dok postiže zgoditak za svoju ekipu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap