Djed otkrio što je prava sreća u životu, a sve je sažeo u jednu rečenicu

Luka Kalac
26. veljače 2024.
Novosti
A- A+

S godinama dolazi mudrost, a tog je dobro svjestan britanski umirovljenik koji je početkom tjedna pokrenuo vlastiti TikTok profil na kojem sjedi u naslonjaču, uvijek isto odjeven i dijeli životne savjete. I ne, nije poput jednih od onih life coacheva, već doista priča o stvarima koje zanemarujemo u svakodnevnoj žurbi. Ovog puta je s pratiteljima odlučio podijeliti pitanje nad kojim se mnogi od nas zamisle – što je to prava sreća u životu. U samo pet dana je stekao veliku popularnost, tako da mu prvi video, već sada ima više od 1.8 milijuna pregleda.

Na društvenoj mreži TikTok je prije pet dana osvanuo profil naziva Sunny Nunny Nosey Grandad. Iza tog profila stoji britanski umirovljenik koji je do sada objavio pet videa. Za potrebe tog sadržaja, umirovljenik sjedi u naslonjaču i u svakom od videa svoje pratiteljice i pratitelje počasti aforizmima i raznim citatima.

U samo pet dana prikupio malo manje od dva milijuna pregleda

Očito je da mudrost kod velike većine osoba dolazi s godinama, a ovaj umirovljenik je to htio podijeliti s mlađom publikom koja uglavnom koristi navedenu društvenu mrežu. U opisu njegovog profila stoji kako i njegova unuka objavljuje videa na TikToku pa je i on sam odlučio učiniti isto. Osim njega, i mi smo otvorili svoj TikTok profil koji možete zapratiti ovdje.

Cijeli opis profila odlučio je začiniti s malo humora, dodavši u opis: ‘ali ja sam cool’. Da je je njegov sadržaj na TikToku pravi hit, govore i brojke. Do sada, u prvih pet dana otkako je izradio profil, ima više od 185.000 pratitelja i nešto manje od 350.000 lajkova. Njegov prvi video već sada, nakon pet dana, ima više od 1.8 milijuna pregleda.

Iris Apfel s balonima na kojima je broj 102
Najstarija influencerica na svijetu Iris Apfel proslavila je 102. rođendan

 

Umirovljenik objasnio što je prava sreća u životu

Možda se ovaj Britanac nije ni šalio kada je rekao da je bolji od svoje unuke jer riječ je o doista zavidnim brojkama tako da već ozbiljno konkurira pojedinim influencerima. U svom posljednje objavljenom videu dotaknuo se teme životne sreće.

– Ovo nije jedan od mojih citata, ali vjerujem da te sreća neće dovesti do onoga što želiš. Prava sreća je željeti ono što već imaš. Razumiješ?, poručio je iz svog naslonjača u kojem, na svim videima sjedi odjeven u košulju i tamnozeleni džemper.

Sva dosadašnja videa su kratkog trajanja, bez bespotrebnog odugovlačenja. Pojedini influenceri s TikToka bi se doista mogli ugledati na Sunny Nunny Nosey Grandad i skratiti svoj sadržaj, a ponajprije i educirati svoju publiku.

Cijeli video pogledajte ispod:

@sunnynunnynoseygr The secret to happiness #happiness #grateful #gratefulness #cute #wholesome #grandad #grandkids #grandchildren #grandpa #happy #gotit #maybeprobably #fypシ #fypシ゚viral #foryoupageofficiall #foryoupage❤️❤️ #fypdonggggggg ♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap