[Video] Kućna njega koja je raznježila internet – dok je obitelji, i zabave je!

Jelena Ratko
2. veljače 2018.
Novosti
A- A+

U posljednjih nekoliko dana internetom kruži Facebook video u kojemu su tri sestre, sve starije od 90 godina, pokazale svijetu da je briga o bližnjima u starijoj dobi nešto čime se treba ponositi te u tome uživati.

“Moja 97-godišnju baku njezine sestre jako vole, sve su u svojim devedesetima. Kada moje sestre budu stare, češljat ću im kosu i paziti na to da lijepo izgledaju, do samoga kraja. Mojoj baki ostvarila se želja da bude zbrinuta u vlastitom domu.”, napisala je na Facebooku unuka 97-godišnjakinje.

U popularnom video uratku koji je na stranici Love what matters u svega nekoliko dana skupio više od 600 tisuća lajkova i gotovo 30 milijuna pogleda, dvije sestre trećoj popravljaju šiške i komentiraju kako su, za razliku od uobičajenog kovrčanja, sada ravne. Pokušavaju češljem šiške učiniti valovitima, kao da su tako “namještene”, kao da ih treća sestra “tako nosi”, kako kažu.

“Izgledaš super”, govori u videu jedna sestra drugoj nakon što joj uspije napraviti frizuru.

Komentar ispod objave koji je već skupio 9 tisuća lajkova glasi: “Moja sestra obećala mi je čupati sve dlake na bradi, usnici ili u nosu ako to vrijeme ikada dođe, i ja ću to isto činiti za nju!”

Mnoge je Facebook objava raznježila i podsjetila ih na sve lijepe strane brige o bližnjima, što je vjerojatno razlog svim tim lajkovima koji i dalje pristižu sa svih strana svijeta.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap