Video bake (90) je hit na TikToku: ‘Vrlo sam otvorena, uvijek su mi se sviđali muškarci’

Luka Kalac
13. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Korisnica TikToka objavila je video svoje 90-godišnje bake koja je otkrila zbog čega najviše u životu žali. U nastavku je rekla da želi što se prerano udala i što se nije više družila, a otkrila je i kako je tajna njezine dugovječnosti u dobrim genima.

90-godišnja baka postala je hit na TikTOku nakon što je njezina unuka pitala za čime žali u životu i koji bi savjet dala mladima danas

Baka s TikToka | Foto: Screenshot TikTok / Racheljdillon

Iako je TikTok donedavno slovio kao društvena mreža za vrlo mlade osobe, u posljednje vrijeme došlo je i do povećanja publike malo starijih generacija. Korisnica TikToka, Rachel Dillon je na svom profilu objavila video koji je gotovo preko noći postao popularan jer je u fokusu njezina 90-godišnja baka.

Ona joj je pred kamerom otkrila što bi promijenila u svom životu i za čime najviše žali. Za kraj je ostavila savjet zlata vrijedan za današnju mladež.

Udala se sa 17 godina

Jedna od prvih stvari za kojom žali je ta što se udala vrlo mlada, i to kao 17-godišnja djevojka.

– Nikad nisam radila nakon udaje. Da sam se barem više družila s drugima. Žalim jer sam se premlada udala. Muža sam upoznala kad sam imala 13, a on 15 godina. Vjenčali smo se sa 17 i 19 godina. Upoznala sam ga u knjižari. Vodio me na vožnju biciklom, prisjetila se 90-godišnjakinja.

@racheljdillonProtecting her at all costs :face_holding_back_tears:♬ original sound – racheljdillon

Iris Apfel s balonima na kojima je broj 102
Najstarija influencerica na svijetu Iris Apfel proslavila je 102. rođendan

Dobri geni su glavni i odgovorni

S obzirom na to da su zdrava i uravnotežena prehrana zajedno s tjelesnom aktivnošću presudni za dug i kvalitetan život, ova baka je pobila i te tvrdnje. Kako je to sama rekla, nema nikakve tajne, a svoju dugovječnost je pripisala dobrim genima.

– Vrlo sam otvorena. Nisam sramežljiva. Uvijek su mi se sviđali muškarci, ustvrdila je baka.

U nastavku je priznala kako nije htjela doživjeti toliko godina.

– Dosta mi je. Imala sam sve što sam željela. Spremna sam otići s ovog svijeta i vidjeti svog psića koji me tamo čeka, rekla je Rachelina baka.

Zlata vrijedni savjeti

Rachel je snimila svoju baku dok je otkrivala životne savjete koje bi dala mlađima danas.

– O, Bože, ne, ne ovih dana. Ne sviđa mi se put kojim svijet ide. Drago mi je što više neću biti tu. Ne želim biti dio nečega što ne vidim u kojem smjeru ide, zaključila je baka.

Video je pogledan 270.000 puta, a ljudi u komentarima su oduševljeni iskrenošću ove vremešne gospođe. Donosimo samo neke od njih.

‘Kako divna i inteligentna žena’, ‘Prekrasna je i volim njenu iskrenost!’, ‘Izgleda fantastično!’, ‘Još uvijek ima smisla za humor. Bio bih sretan da imam pola njene energije u ovim godinama’, ‘Ne mogu vjerovati da ima 90! Sjajan humor’, ‘Ona je tako dragocjena’, samo su neki od komentara korisnika TikToka koji su pogledali Rachelin video i čuli savjete njezine bake.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap