Najstarija influencerica na svijetu Iris Apfel proslavila je 102. rođendan

Ana Kanazir
30. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Iris Apfel je umirovljenica iz New Yorka koja ima poseban modni izričaj. Voli šareno, ima česte suradnje s modnim dizajnerima, a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gdje dijeli razne savjete o životu, ali i pokazuje svoje modne kolekcije. Jučer je proslavila svoj 102. rođendan, a ne misli stati s radom i svojim izričajem.

Iris Apfel s balonima na kojima je broj 102

Iris Apfel | Foto: Screenshot Youtube

Iris Apfel ima 102 godine, ali to je ne sprječava da živi po svojim pravilima i odijeva najluđe kombinacije po kojima je i poznata. Ovu staricu sigurno nećete samo tako izbaciti iz glave.

Umirovljenica Apfel je najstarija influencerica koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Izdaje svoje kolekcije za određene brendove, a sama sebe naziva najstarijim tinejdžerom na svijetu. Posebna je po svojem nakitu, bojama koje nosi, velikim naočalama, ali i po životnim mudrostima.

– Ostarite, ali nemojte postati dosadni. Nikada se nemojte prestati zabavljati. Budite ludi i neka vam bude ugodno izvan zone komfora, rekla je u jednom svojem videu objavljenom na društvenoj mreži TikTok.

@irisapfel Get old, but don’t get boring! 🌈 Some #wednesdaywisdom with @ruggable 🩷✨ #ruggablexirisapfel #wisdomwednesday ♬ get old but dont get boring – IRIS APFEL

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap