Umirovljenik zaprepastio internet šokantnom transformacijom: “Danas se bavim s više od 20 sportova”

Josip Mihaljević
21. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Umirovljenik iz Poljske kaže da je u mirovinu ušao kao običan čovjek, a brzo se navikao na izležavanje u fotelji, roštiljanje i pivo. Naljutilo ga je dobitak kilograma pa je odlučio živjeti drugačijim životom i totalno se transformirao.

umirovljenik transformacija

Foto: Umirovljenik iz Poljske Wojciech Weclawowicz | Facebook

Umirovljenik iz Poljske Wojceich Weclawowich postao je senzacija na internetu zahvaljujući šokantnoj fizičkoj transformaciji koju je napravio u manje od godinu dana, piše thefirstnews.com.

Mirovinu je zaradio kao profesor tjelesnog odgoja, ali u mirovini se malo zapustio. Na lijevoj fotografiji ima  63 godine, a već iduće godine luđački treninzi urodili su plodom.

“Brzo sam se navikao na izležavanje u fotelji s pivom, roštiljao sam često i prije nego što sam shvatio – kilogrami su se počeli taložiti”, kazao je.

Od sjedilačkog načina života odvratio ga je sin koji se također bavi fitnesom. On mu je smislio rutinu vježbanja koja ga je preporodila, a umirovljenik je 2019. godine osvojio srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu u pentatlonu.

Wojciecha na internetu možete pronaći pod nadimkom fit_oldboy – i danas sa kao 67-godišnjak trenira sedam puta tjedno. Kaže da se bavi s barem dvadeset sportova koji uključuju klizanje na ledu, rolanje, skijanje, atletika i trčanje.

Njegov Youtube kanal skupio je preko 6 milijuna pregleda.

Copy link
Powered by Social Snap