Umirovljenik u polju kukuruza sakrio plantažu marihuane

Jasmina Grgurić
26. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Dosjetljivi i očito vitalni 70-godišnjak polje kukuruza iskoristio je kako bi imao dvostruki urod, jer je tamo posadio i pozamašnu količinu marihuane. Nažalost, njegov poprilično inovativni plan je osujećen, jer mu je u polje upala policija i sve mu oduzela.

Trava koju je u polju kukuruza uzgojio umirovljenik (Foto: PU bjelovarsko-bilogorska)

Polje kukuruza 70-godišnjeg umirovljenika pretražila je policija koja je očito znala što traži na njegovu imanju u okolici Bjelovara. Ukupno su mu pronašli 112 stabljika indijske konoplje i 1,5 kilogram suhe i polusuhe marihuane.

marihuana
Nona Marihuana posebnim sastojkom koji dodaje u svoja jela liječi bolesti, a recepte ne skriva

Kriminalisti su pretragu obavili u četvrtak temeljem sudskog naloga, a uz polje kukuruza pretražili su i kuću te ostale prostorije u vlasništvu vitalnog umirovljenika.

“Pretragom je u polju kukuruza iza obiteljske kuće pronađeno 85 biljki indijske konoplje, dok je na zemljištu i u štaglju u blizini obiteljske kuće pronađeno još 27 biljki indijske konoplje, suhe biljke i dijelovi biljki koji su se nalazili na tavanu štaglja te hrpa polusuhih vrhova marihuane ukupne mase oko 1,5 kilograma” – izvijestila je ovih dana policija o urodu bjelovarskog penzionera.

Umirovljeniku je sva “trava” oduzeta te odnesena u u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, nakon čega slijedi dovršetak kriminalističkog istraživanja i prijava protiv uzgajivača.

Umirovljenik u polju kukuruza sakrio plantažu marihuane
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap