Umirovljenik Toni dobio konkurenciju u susjednoj zemlji gdje ga “šiša” dida Zoki

Jasmina Grgurić
23. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Tek što je Hrvatska pomalo već i zaboravila na svog donedavno vrlo popularnog umirovljenika Tonija, čija se rečenica “Vježbaj piz** ti materina” još uvijek ponegdje može čuti, djed Toni dobio je konkurenciju u susjednoj zemlji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

20.04.2019 u šetnji

Objavu dijeli Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950)

Zoran Stanković, popularno zvani “dida Zoki”, srbijanska je zvijezda Instagrama, a po godinama i stilu odijevanja parira modno osviještenom vršnjaku iz Hrvatske, “didi Toniju” koji je očito pokrenuo neki novi trend kada je o starijim muškarcima i njihovoj pojavnosti u javnosti riječ.

Slava ga je zatekla, a stižu mu i brojne ponude

Dok je Taljat Selmani, 82-godišnjak iz Zagreba postao poznat zbog jedne izjave o gripi u televizijskoj anketi, pri čemu je ustvrdio da su “penzioneri uništili zdravstvo” nakon čega su mediji slijedili njegov lik i djelo sa savjetima o zdravlju, vježbanju i modi, put umirovljenika Zorana Stankovića do slave bio je ipak ponešto drugačiji.

umirovljenik toni živi zid
[VIDEO] Što kažete na ovo? Umirovljenik Toni dao podršku Živom zidu!

Naime, profil na Instagramu otvorila mu je kći za privatno korištenje. Kako je kazao medijima, nije mogao ni zamisliti da bi njegove fotografije mogle naići na veći broj sljedbenika, niti mu je to bio cilj. Iznenađenje i zatečenost ne krije, a nakon što je njegov profil osvanuo na ostalim društvenim mrežama, stigle su mu i brojne ponude, od bračnih pa do onih poslovnih.

“Tijekom slikanja nisam ni razmišljao da će to nekome biti interesantno i da će to uopće neko pratiti, tako da su samim tim i moje slike objavljene bez razmišljanja o tome. Prilično sam iznenađen. I nadam se da će sve ostati u granicama normale. Zahvaljujem se ljudima koji me prate i kojima sam uopće interesantan” – rekao je skromni umirovljenik Zoki za Index.

Odijela i sunčane naočale kao neizostavni dio stila

Inače, Zoran Stanković na Instagramu ima više od 30 tisuća pratitelja, gdje sebe opisuje kao “sasvim običnog penzionera”. Komentare dozvoljava bez ikakve cenzure, tvrdeći kako su oni ogledalo autora, a moći interneta itekako je svjestan, čemu je i sam dokaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

06.04.2019.

Objavu dijeli Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950)

Fotografije koje su mu priskrbile toliku popularnost sastoje se uglavnom od “selfija” iz svakodnevnih životnih situacija, pri čemu pažnju očito plijeni odabirom odjeće i modnih dodataka kao što su košulje, odijela, remeni i sunčane naočale koje često voli mijenjati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

03.04.2019.

Objavu dijeli Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950)

Umirovljenik Toni dobio konkurenciju u susjednoj zemlji gdje ga “šiša” dida Zoki
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap