[VIDEO] Što kažete na ovo? Umirovljenik Toni dao podršku Živom zidu!

Josip Mihaljević
6. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Nakon što je umirovljenik Toni punih mjesec dana “iskakao iz paštete”, činilo se kako se balon slave polako počeo ispuhavati. Nekoliko dana nismo čuli za njega, mnogi su ga možda i zaboravili, ali evo ga natrag. Umirovljenik Toni se teatralno obratio hrvatskom biračkom tijelu i podržao ni manje ni više nego Živi zid. Hoće li trenutačno najpoznatiji umirovljenik u politiku?

umirovljenik toni živi zid

Foto: Ivan Vilibor Sinčić i umirovljenik Toni | Facebook screenshot

“Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne.”

Tako su iz Živog zida objasnili potez umirovljenika Tonija koji je stao pred kamere i javno dao podršku njihovoj stranci. U kratkom videu može ga se vidjeti kako s predsjednikom stranke Ivanom Viliborom Sinčićem poziva narod na buđenje, a od svih stranaka nedvojbeno najviše podržava Živi zid.

U njima vidi stranku koja najviše riskira, dolazi svima pomagati u teškim situacijama poput ovrha i deložacija.

“Živi zid gleda normalno, najnormalnije što može da pomaže kao prvo ljudima! I vi mladi koji hoćete ovo-ono, trebate svi izić na glasanje. Treba glasati za onog tko nešto traži da stvara! A ne da uništi, da prodamo ovu najljepšu i najdivniju zemlju na svijetu! I hvala Bogu da su se našli ljudi koji se bore za to…”, energično je rekao umirovljenik Toni.

Kaže kako smo zemlju gradili 50 godina, a vladajući su izgrađeno krenuli prodavati: INA-u, telekom, šume i planine.

“Pa jel to normalno? Pa probudite se ljudi, stari i mladi! Probudite se Hrvati bratjo mili, probudite se malo!

Mirovine kad se dijele? Pa daj brate mirovinu onima koji imaju tisuću, dvije tisuće… daj njima malo povisi! A ne onaj deset, petnaest, dvanaest tisuća mirovina, a deset posto mirovina ide gore”, tvrdi umirovljenik Toni.

[VIDEO] Što kažete na ovo? Umirovljenik Toni dao podršku Živom zidu!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap