Umirovljenik telefonirao pomoću sata i podijelio svoje dojmove: ‘Danas sam imao čudno iskustvo’

Matej Markovinović
19. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Britanski umirovljenik Brian Smith, doživio je jedno neobično iskustvo. On je, naime, obavio telefonski poziv pomoću pametnog sata i to ga je izrazito začudilo. Svoje je nesvakidašnje iskustvo odlučio podijeliti s javnosti putem društvene mreže TikTok.

Screenshot: TikTok

Umirovljenik iz Londona, Brian Smith, htio je nazvati svoga optometrista za pregled vida. Umjesto da je potražio broj na telefonu, odlučio je pritisnuti tipku na svom pametnom satu te mu dati glasovnu naredbu da obavi željeni poziv. Ono što se potom dogodilo toliko je iznenadilo 75-godišnjaka da je odlučio to podijeliti s javnosti.

– Rekao sam satu da nazove optometrista i odjedanput je počelo zvoniti, pa sam mislio da će se poziv odvijati na telefonu. No, to nije bilo tako, cijeli se poziv odvijao na mom satu, a telefon nije apsolutno ništa napravio, rekao je Smith u videu na TikToku.

@brian..smith Making a telephone call #phone #watch #time #tiktok ♬ original sound – Brian Smith

Umirovljenik je ostao zadivljen što obavlja pozive pomoću sata, a o tome snima video na svom telefonu. Istaknuo je i da je većinu svog života zvao ljude pomoću telefona, a sat mu je služio isključivo za pokazivanje vremena.

– Sve se promijenilo. Nije ni čudo što se mnogi ljudi mojih godina ne snalaze s tehnologijom, kada se sve jako brzo razvija, zaključio je Smith.

 

Copy link
Powered by Social Snap