Umirovljenica Mira zapjevala kao slavuj na Supertalentu: “Noge mi se tresu”

Jasmina Grgurić
25. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Gledatelji Supertalenta, pogotovo oni nešto starijih generacija, s nestrpljenjem su čekali jučerašnji nastup 75-godišnje umirovljenice Mire Pišćetek. Pjevati u tim godinama nije nimalo lagano, a pogotovo ne pred publikom i žirijem u šou. Ipak, gospođa se odvažila i pokazala što zna s pjesmom “Život moj” koji je posvetila pokojnoj majci.

Snimak zaslona/Youtube: Supertalent 2021

Pomalo neuobičajeno za Supertalent, ali na pozornicu se ispred žirija popela odvažna umirovljenica. Mira Pišćetek ima 75 godina, ali pjevati joj nije teško. Dapače, svojom izvedbom pjesme “Život moj” koju je posvetila pokojnoj majci osvojila je tri od četiri člana, što znači da ćemo u njezinom nastupu uživati opet.

umirovljenica ac dc
[VIDEO] Pogledajte izvedbu 68-godišnje umirovljenice na Supertalentu: Rokeri, gdje ste?

Pjevačica Maja Šuput pitala ju je je li zadovoljna kako je izvela pjesmu, na što je gospođa Mira skromno odgovorila da je moglo i bolje. Obje su zaključile da je imala tremu, što se odrazilo i na glas koji je u nekim segmentima pjesme podrhtavao, dok je umirovljenica i sama priznala da joj se noge tresu. Ipak, želja joj je bila ovu pjesmu otpjevati još odavno, a žao joj je da nije ispalo još bolje.

“Prvo ću vam dati kompliment da fantastično izgledate, a onda ću vam dati i drugi kompliment – fantastično pjevate” – Miri je poručila Martina Tomčić koja ju je potaknula da otkrije svoje godine.

Ravnodušnog nije ostavila ni Janka Popovića Volarića, dok je Davor Bilman bio puno manje oduševljen pa je umirovljenici dao jedan poticajni “ne” za prolazak dalje.

“Hvala vam na dolasku, bilo je sajajno. Divan ste motivator i drugim gospođama da se ne zavuku doma u svoja četiri zida, nego izađite ljudi i pjevajte, živite život punim plućima” – rekla je Šuput koja joj je nakon toga dala najveći mogući da, a isto su učinili i Matina i Janko.

Umirovljenica Mira zapjevala kao slavuj na Supertalentu: “Noge mi se tresu”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap