Umirovljenica iznajmljuje malu sobu u Zagrebu za koju traži 300 eura i polog, a otkrila je što stoji iza cijene

Ana Kanazir
22. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Na Facebook stranici za najam stanova se pojavio zanimljiv oglas. Naime, jedna je unuka objavila kako njezina baka iznajmljuje sobu u centru Zagreba za 300 eura s režijama s pologom od 150 eura. Ipak, ova soba je stvarno mala i nalazi se u suterenu pa se ispod objave pojavilo niz negativnih komentara. Baka kaže kako je cijena takva zbog prijašnjih vrlo negativnih iskustava, ali i kako je spremna pregovarati i ozbiljnoj osobi spustiti cijenu.

mala soba s krevetom, stolicama, stolom i grijalicom

Umirovljenica skupo iznajmljuje malu sobu | Foto: Facebook/Najam stanova Zagreb

Cijene stanova koji se iznajmljuju u Zagrebu su stvarno visoke, a rijetko su opravdane. Jedan baka tako iznajmljuje sobu po cijeni od 300 eura s režijama i pologom od 150 eura. Soba se nalazi u suterenu, a oglas je stavila njezina unuka koja možda nije bila spremna na salvu negativnih komentara.

vrata kuca kvaka
Dolazi li kraj iznajmljivanja apartmana na crno? Evo koje se sve promjene uskoro mogu dogoditi

Kako se navodi u oglasu uz fotografiju sobe, stan se nalazi na Marulićevom trgu, a prednost ima ženska osoba sa stalnim primanjima. Soba je u suterenu zgrade, dok je kupaonica odvojena. Cijena mjesečnog najma za sobu sa stolom, stolicama, ormarom i grijalicom na struju tako iznosi 300 eura s režijama, a uz to je obvezan i polog od 150 eura. Samo neki od komentara ispod ove objave su: ‘Ovo je vic’, ‘Može vas biti sram’, ‘Vrijeme stalo u ovoj sobi 1945. g’, ‘Bakice, pretjeraste malo’, …

Oglas je objavila unuka, dok je njezina 80-godišnja baka Višnja, ujedno i vlasnica stana objasnila kako je cijena takva zbog prijašnjih neugodnih iskustava. Prijašnji najmoprimac je tako bio muškarac po kojeg je došla policija jer je navodno upucao čovjeka. Nakon toga je Višnja živjela u strahu, a negativno iskustvo je imala i s muškarcem prije njega koji je živio u sobi, ali nije platio stanarinu, tražio je polog natrag i pobjegao u Švicarsku, rekla je za net.hr. Dodala je i kako je spremna spustiti cijenu na 200 eura plus režije kada bi netko došao u stan.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap