Trebam još vina: Umirovljenica poslala jasnu poruku s prozora

Jasmina Grgurić
20. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Koliko umirovljenici imaju smisla za humor, najbolje je pokazala karantena koja je najviše pogodila starije osobe. Vrijeme moraju provoditi kod kuće te se pritom oslanjati na pomoć bližnjih pa su neki to iskoristili kako bi nabavili i manje potrebne artikle za male užitke te pritom sve dobro nasmijali. Među njima je i ova 82-godišnja umirovljenica koja se na prozoru pojavila s natpisom: Trebam još vina!

Annette Muller ima 82 godine, a njezina kćer Kelly opisuje ju kao dušu svake zabave. Ipak, umirovljenica vrijeme mora provoditi sama kod kuće. No, pritom joj smisla za humor ne nedostaje, jer je kći na prozoru dočekala s velikim natpisom: “Trebam još vina” podižući bocu u drugoj ruci.

Ova majka šestero djece, baka trinaestero unučadi te prabaka njih četvero iz Ontarija u Kanadi dobro je nasmijala susjede i bližnje. Fotografiju je na društvenim mrežama objavila njezina kćer, a super baka zadobila je na tisuće pozitivnih reakcija.

Baka zavapila s natpisom na prozoru: "Trebam još piva!" Želja joj je ispunjena...

Bez supruga je ostala prije 21 godinu, a zbog teške bolesti izgubila je i sina i kćer. Ipak, optimizam je u životu nije napuštao pa je uspjela zadržati vedar duh. A dobro je poznata i sa svih utakmica hokeja na kojima je redovno bodrila svog sina hokejaša. Ostala je živjeti sama u obiteljskom domu, kilometar dalje od kćeri koja ju redovno obilazi za vrijeme pandemije.

“Tog sam dana potrubila ispred kuće kako bi znala da sam došla, a ona se pojavila na prozoru sa natpisom da treba još vina. Ostala sam u pozitivnom šoku. I u slučaju da se pitate da, nabavila sam joj još vina. Pitala sam je želi li crno ili bijelo, a ona je rekla da joj je svejedno, jer sva vina imaju isti okus” – ispričala je njezina kći Kelly za Today.