Baka zavapila s natpisom na prozoru: “Trebam još piva!” Želja joj je ispunjena…

Jasmina Grgurić
18. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Malo radosti u tmurnu samoizolacijsku svakodnevnicu unijela je 93-godišnja umirovljenica iz Pennsylvanije. Na svom prozoru pojavila se s limenkom u jednoj i natpisom “Trebam još piva” u drugoj ruci. Fotografija tog prizora postala je pravi hit na društvenim mrežama. A baki je vrlo brzo ispunjena i želja…

Olive Veronesi, 93-godišnja umirovljenica iz Pennsylvanije, postala je pravi hit na društvenim mrežama zbog fotografije na Facebooku koju je snimio njezin rođak, a objavila lokalna televizijska kuća. Fotografija je pregledana četiri milijuna puta, piše Pittsburgh CBS local.

Srca ljudi diljem svijeta osvojio je njezin vapaj koji je uputila tako što se u jeku pandemije koronavirusa pojavila na prozoru svoje kuće s limenkom u jednoj te natpisom “Trebam još piva” u drugoj ruci.

[VIDEO] Ovaj stariji par i te kako se zna dobro zabaviti u karanteni

Gospođa Olive je ovim vedrim činom pokazala da je ostajanjem kod kuće na sigurnom odradila svoj dio posla, ali da je sada na njezinoj kćeri i susjedima da – odrade svoj!

“Imam nešto piva u kući. Želite li? To je nešto za opuštanje. Mislim da je to nešto vrlo lijepo za mladu damu” – kazala je vesela 93-godišnja Olive.

Zabilježenom prizoru putem društvenih mreža svjedočilo je nekoliko milijuna ljudi. Mnogi od njih ponudili su da joj donesu zalihe, s obzirom da ova 93-godišnjakinja i te kako spada u rizičnu skupinu pa vrijeme mora provoditi u karanteni.

No, priča nije stala ovdje, nego je dobila svoj sretni nastavak. Na Olivinu adresu stigla je posebna pošiljka. Na trijemu su joj se našle kutije sa čak 150 limenki njezina omiljena piva koje je dobilo neviđenu reklamu.