Supertalent: Od troje starijih natjecatelja, dalje ide samo Ljupko s frulicama

Jasmina Grgurić Zanze
18. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Još jedan Supertalent sinoć je prikovao brojne gledatelje ispred malih ekrana. U posljednjoj audicijskoj emisiji, prije nego iz studija Nove TV uživo krenu polufinalne izvedbe, predstavilo se čak troje starijih kandidata. Među njima, svojim umijećem žiri je uspio osvojiti samo jedan od njih – 68-godišnji Ljupko Čurić na svojim drvenim frulicama.

Ljupko Čurić u Supertalentu (Snimak zaslona/Nova TV)

Da ima nešto u tim narodnim instrumentima ustanovio je Janko Popović Volarić gledajući 68-godišnjeg Ljupka Čurića kako ispred žirija Supertalenta zavidnom brzinom svira svoje drvene frulice. Publika ga je od samoga početka pratila pljeskom. Da ovaj umirovljenik ima iskustva u javnim nastupima, otkriva i sam jer, kako kaže, nema gdje već nije nastupao, od vašara, svadbi i krstitki pa do nastupa u Lisinskom.

Ljupko svira čak pet instrumenata, ali ipak su mu najdraži oni puhački. Supruga baš, kako kaže, nije oduševljena kada svira, jer ona radije sluša violinu i harmoniku.

“Volim svirati, to mi podiže raspoloženje” – rekao je ovaj 68-godišnjak.

[VIDEO] Simpatične babe iz Ljubuškog gangom raspametile gledatelje i žiri

Umirovljenika Ljupka bilo je teško zaustaviti u njegovoj izvedbi na pozornici, jer se zaista uživio, a otkrio je da bi tako mogao barem punih sat vremena.

Svojim nastupom potvrdio je da stariji izvođači također imaju šanse uspješno se predstaviti sa svojim talentom. No, to se ne bi moglo reći i za 63-godišnjeg Željka Novosela. Na Supertalentu je nastupao već peti put, ali opet nije prošao dalje, zbog čega su brojni gledatelji izrazili svoje negodovanje na društvenim mrežama. Naime, mnogi smatraju da je njegova operna izvedba pjesme Santa Lucia bila odlična.

Pomalo neobičnim i prostim vicevima žiriju, publici i gledateljima predstavila se i simpatična 64-godišnja Ivka Pozitivka. U svojoj bilježnici ova komičarka ima zapisanih više od 200 šala. Humorom se bori protiv bolesti i životnih nedaća, ali to nije bilo dovoljno i za daljni plasman u Supertalentu.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap