[VIDEO] Simpatične babe iz Ljubuškog gangom raspametile gledatelje i žiri

Jasmina Grgurić Zanze
7. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Publika Supertalenta pred malim ekranima jučer je očekivala sve, samo ne “bakice” od 63 do 85 godina, koje su se odjednom pokazale u kadru uoči posljednjeg nastupa večeri. Na prvi pogled vrlo simpatične Dream Team Babe iz Ljubuškog ni po čemu nisu dale naslutiti da će emisiju zaključiti u velikom stilu i od žirija dobiti zlatni gumb koji ih je lansirao ravno u polufinale.

Snimak zaslona (Youtube/Nova TV)

Dream Tim sačinjen od pet simpatičnih baba, kako same sebe zovu, okupio se još davno kroz pjesmu i ples u svim kuturno-umjetničkim društvima na području ljubuške općine. No, htjele su više pa se šest simpatičnih gospođa odlučilo odvojiti i glazbenu karijeru nastaviti samostalno. Vikendima su angažirane, menadžera i vozača nemaju pa sve to rade same bez ičije pomoći koja bi im i više nego dobrodošla.

umirovljenica ac dc
[VIDEO] Pogledajte izvedbu 68-godišnje umirovljenice na Supertalentu: Rokeri, gdje ste?

Njihova hercegovačka tradicija ganga je i bećarac, ali za žiri su pripremile nešto malo drugačije. No, nisu one došle samo kako bi predstavile tradiciju i pjesmu svoga kraja, nego vidjele, priznaju, Maju Šuput te omiljenog glumca Janka Popovića Volarića. Davor Bilman za njih babe je, dodaju, previše ozbiljan. No, nisu mogle ni slutiti da će im upravo on nakon nastupa pritisnuti zlatni gumb. Možda su za to bili zaslužni i autorski stihovi pjesme, upućeni članovima žirija, a možda i pokloni ručne izrade.

Da vas čujem kako triba, Janko, Maja i Martina, i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole” – zaključile su svoju gangu ove simpatične bakice.

Nakon toga prišle su im i podijelile helkana srca i nakurnjake. Krenulo je glasovanje, a nakon svega članovima žirija bilo je teško reći ne. Davor ih je tražio da izvedu i jedan bećarac, nećkao se i na kraju im pristisnuo zlatni kub. Dok su zlatni listići padali po njima, babe iz Ljubuškog bile su van sebe od sreće, Davor ih je zagrlio, a na pozornici im se pridružio i Janko. Pale su zahvale i pokoja suza.

Premda su veliki dio javnosti babe apsolutno oduševile, neki smatraju da zlatni gumb nisu zaslužile, jer nije riječ o nikakvom talentu. Uostalom, procijenite sami.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap