[VIDEO] 83-godišnjak na Supertalentu pokazao neobično umijeće, a pohvalio se i dugim brakom

Ana Kanazir
24. listopada 2022.
Priče
A- A+

Krešimir Šunjić ima 83 godina, dolazi iz Mostara, uživa u mirovini, u braku je 60 godina, a njegov poseban talent koji je predstavio u emisiji je sviranje prstima po zubima. Za svoj talent kaže da je među jedinstvenim u svijetu, a svojom voljom je uspio zadiviti i žiri.

Osim sviranja prstima po zubima, Krešimir je i otpjevao pjesmu “Manuela”, a otkrio je i još neke detalje iz svojeg bogatog života, rekao je kako svako jutro vježba, a dodao je kako on i žena nemaju velike mirovine, ali da je najvažnije da su zajedno.

Baka Marica (74) oduševila goste u emisiji 'Večera za pet na selu', a pripremila im je pravu domaću gozbu

Oduševio je žiri

– Imam 83 godine, aktivan sam, svako jutro odradim tjelovježbu. Treba se kretati, treba ići naprijed, misliti naprijed. To je način življenja. Supruga i ja smo u mirovini, nisu neke velike mirovine, ali nije bitno kolika je mirovina, važno da je dugačka, rekao je Krešimir Šunjić u showu.

Dodao je i kako je sa suprugom prije tjedan dana proslavio 60 godina braka, kako mu je to jedan od najvećih uspjeha u životu, ali i kako joj se divi što je tako dugo izdržala s njim.

Žiri u kojem su Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešak i Davor Bilman bili su oduševljeni posebnom energijom, neobičnim talentom i tehnikom Krešimira Šunjića.

Da sve više starijih ljudi pokazuju svoj talent, dokazuje i baka Marica koja je sa 74 godine u emisiji “Večera za pet na selu” oduševila sve prisutne, a o čemu smo pisali ovdje. 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap