Umirovljenik Damir u Supertalentu: ‘Penzija je mala pa sam došao po novce’

Jasmina Grgurić Zanze
2. listopada 2023.
Novosti
A- A+

Zagrebački umirovljenik Damir Ljubek svojom je simpatičnošću i smislom za humor osvojio žiri i publiku Supertalenta. Pričao je viceve, pjevao je pjesmu Vinka Coce, a unatoč tomu što nema neki posebni talent, dobio je prolaz u daljnju fazu natjecanja. Penzija mu je mala pa je, šali se, došao osvojiti neke novce.

Damir Ljubek u Supertalentu | Snimak zaslona: Youtube

Damir Ljubek u Supertalentu | Snimak zaslona: Youtube

Damir Ljubek na pozornici Supertalenta predstavio se kao 66-godišnji umirovljenik iz Zagreba koji voli smijeh i zabavu. Pričao je viceve, nasmijavao žiri i publiku, a potom je i zapjevao.

Na nastupu u Orebiću osvojio kilogram soli

supertalent
[VIDEO] 83-godišnjak na Supertalentu pokazao neobično umijeće, a pohvalio se i dugim brakom

– Penzija je mala pa sam došao ovdje zaraditi neke novce. Inače sam član Udruge umirovljenika u Dubravi. Tu se zabavljamo, muzika i ples, i pričamo viceve. Prijavio sam se da nasmijem prijatelje i zabavim publiku. Inače sam nastupao na par mjesta, zadnje je bilo lani u Orebiću i za to sam dobio kilu soli kao nagradu za treće mjesto. Žena mi je rekla da ću dobiti četiri crvena gumba i brzo se vratiti kući, kazao je u uvodnom predstavljanju Damir Ljubek.

Za vrijeme točke kazao je da je mislio otpjevati jednu pjesmu, ali se boji da ne bi dobio četiri X-a pa da su šale i vicevi koje je izveo dovoljni za nastup. No Maja Šuput je ipak poželjela da Damir i pjeva. Umirovljenik je zapjevao “Sićaš li se lungo mare” Vinka Coce što je na noge podiglo i publiku i žiri.

‘Blago društvu koje ima vas za stolom’

– Ako tko pritisne zlatni gumb, borit ću se za mir u svijetu i sav novac ću dati u dobrotvorne svrhe svojoj budućoj supruzi, rekao je duhoviti umirovljenik Damir nakon izvedbe te ponovno nasmijao sve u studiju i režiji.

– Nikad nisam željela nekog više pustiti dalje, a s manje talenta, rekla je Martina Tomčić nakon Damirova nastupa. Naime, za vrijeme stiha “jedna ruža cvate, samo za te” izvadio je ružu iz džepa i poklonio je najstrožoj članici žirija od čijeg je suda strahovao.

Blago društvu koje ima vas za stolom, poručila mu je Maja, a Damir je s pozornice sišao nakon što je dobio sva četiri ‘da’.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap