Stravični misterij: Umirovljenik pet mjeseci ležao mrtav u svojoj kući

Jasmina Grgurić
25. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Vijesti da je netko pronađen mrtav u svome domu nekoliko dana nakon smrti, nažalost sve su češće. One govore o otuđenosti vremena u kojem živimo, pogotovo kada je riječ o starijim osobama. Osim što su same, o njima ne brinu ni udaljeni članovi obitelji, prijatelji, susjedi… No, ono što se ovih dana zbilo u Njemačkoj zapanjilo je i policiju i javnost.

Ilustracija: Pixabay

Čak pet mjeseci 66-godišnji umirovljenik Ralf T. ležao je mrtav u svojoj kući u njemačkom gradu Halle. Beživotno tijelo umirovljenika nalazilo se svo to vrijeme pod hrpom namještaja i smeća.

Horor u susjedstvu: Zbog mirovine majku ostavio da trune na trosjedu

Policija je ovog ponedjeljka satima istraživala mjesto na kojem su zatekli ovaj stravični prizor. Intervenirali su na poziv susjeda koji je rekao da umirovljenika nisu vidjeli čak od travnja te nisu s njim mogli stupiti u kontakt ni doći do njega.

Ono što je pogodovalo ovakvom tragičnom završetku jest i činjenica da je umirovljenik živio sam, osamljenim načinom života. Skupljao je velike količine starih stvari od kojih se teško odvajao.

Kazneni odjel za istrage rješava ovaj zagonetni slučaj koji nije zatvoren, a zbog neobjašnjivog uzroka smrti naređena je obdukcija, piše njemački Bild.