Silvano Hrelja cijepio se AstraZenecom: “Sada mogu slobodno u Trst na kavu”

Jasmina Grgurić
16. travnja 2021.
Novosti
A- A+

Dobar dio saborskih zastupnika cijepio se još u siječnju kada cjepivo nije bilo dostupno “običnim smrtnicima”, što je opravdano izazvalo gnjev javnosti. Među njima nije bio i Silvano Hrelja koji je to učinio danas. Na iznenađenje mnogih, pristao je cijepiti se omraženom Astra Zenecom, a s novom “putovnicom” sada može i u Trst na kavu.

Silvano Hrelja gostovao je u našem podcastu | foto: mirovina.hr

Saborski zastupnik Silvano Hrelja (63) cijepio se danas, tri mjeseca kasnije nego što je tu mogućnost iskoristio dobar dio njegovih kolega u Saboru. Pritom nije birao vrstu cjepiva pa je tako prihvatio omraženu AstraZenecu.

“Petnaestak dana čekam red za cijepljenje i jučer prilikom narudžbe lijekova, pita me sestra: “Vi, gospodine Hrelja, se ne bi cijepili Astra Z., jel da?”

Rekoh…zašto ne? Hoću! I eto danas u 13 sati bit ću cijepljen. Čujem da se i velika politička zvijezda Angela Merkel cijepi danas, a nismo se uopće dogovarali” – našalio se Hrelja u javnoj objavi na svom Facebook profilu.

cijepljenje
Danska prekida cijepljenje AstraZenecom, EU neće produljiti ugovore

Nakon cijepljenja, bivši predsjednik HSU-a u komentarima je objavio i potvrdu, “putovnicu” s kojom, kako mu je rekla doktorica, sada može i u Trst na kavu.

Hrelja je jasno dao do znanja da ne želi čekati drugo cjepivo. Dok su neki podržali njegov izbor, drugi su ga pitali ne boji li se nuspojava. Na pitanje zašto reklamira cjepivo od kojeg su mnoge države odustale, komentirao je da samo informira i da je svrha njegove objave podijeliti iskustva s obzirom da smo “preplavljeni informacijama pro et contra na temelju doista neprovjerenih i poprilično nedokazanih tvrdnji”.

Mnogi su mu poželjeli sreću i dobro zdravlje, a ekonomski stručnjak iz redova iste stranke, Željko Šemper zaključio je kako za ovakve mladiće – nema nuspojava.

Per aspera ad astra. Danas mi je izgleda suđeno imati posla sa zvijezdama😅
🌟Ovu prvu sam rano jutros otpeljao na redovni…

Objavljuje Silvano HreljaPetak, 16. travnja 2021.

 

Silvano Hrelja cijepio se AstraZenecom: “Sada mogu slobodno u Trst na kavu”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap