Ruža Tomašić najavila odlazak u mirovinu: Evo tko ju mijenja u Europarlamentu

Josip Mihaljević
25. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Ruža Tomašić u petak je najavila da definitivno odlazi u mirovinu. S umirovljenjem je koketirala i ranije, ali se vratila u Europski parlament dovršiti posao oko zabrane izlova plave ribe u Jadranu.

ruza tomasic

Foto: Ruža Tomašić | Youtube screenshot

Zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić objavila je danas kako odlazi u mirovinu, piše N1. S umirovljenjem je koketirala i ranije, ali se vratila u Europski parlament dovršiti posao oko njenog najvećeg projekta – zabrane izlova plave ribe u Jadranu. U Europskom parlamentu zamijenit će je član Hrvatskih suverenista Ladislav Ilčić, a u Hrvatskom saboru, gdje također ima mandat, nastavit će je mijenjati mladi zastupnik Marko Milanović Litre.

“Doista je vrijeme za moju mirovinu. Završila sam svoju borbu za hrvatske ribare i sada mirno mogu u mirovinu, koju sam toliko željela. Drago mi je i počašćena sam što će me u Europskom parlamentu mijenjati Ladislav Ilčić, a u Hrvatskom saboru Marko Milanović Litre. To su mladi i obrazovani ljudi koji su već dokazali da su im hrvatski interesi na prvom mjestu”, poručila je Ruža Tomašić na današnjoj konferenciji za medije u Saboru.

Dopredsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček kazao je kako je ponosan na Tomašić zbog impresivne političke karijere koju je završila bez ijedne mrlje. Podsjetio je da se ranije u Hrvatskoj ruža borila s narkomafijom na Korčuli.

Tomašić je i prošle godine kanila otići u mirovinu, a tada je rekla da ju već dulje vrijeme peče savjest jer ne provodi dovoljno vremena s unucima.

 

Ruža Tomašić najavila odlazak u mirovinu: Evo tko ju mijenja u Europarlamentu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap