Rupert Murdoch se u 92. godini zaručio po peti put, već je isplanirao vjenčanje

Milan Dalmacija
25. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Medijski mogul Rupert Murdoch se nedugo nakon razvoda s Jerry Hall zaručio 66-godišnjom Ann Lesley Smith. Živahni 92-godišnjak i bivša policijska kapelanica pronašli su zajedničke interese – rad u medijima i vinogradarstvo.

Rupert Murdoch i Ann Leslie Smith | Foto: Screenshot: YouTube/9 News Australia

Čovjek koji je osmislio moderne medije, 92-godišnji Rupert Murdoch i sam puni novinske stupce. Ovoga su puta glavna tema medija diljem svijeta njegove zaruke sa 66-godišnjom policijskom kapelanicom iz San Francisca, Ann Lesley Smith.

Zajednički interesi

Astronaut Buzz Aldrin vjenčao se na 93. rođendan: 'Uzbuđeni smo kao tinejdžeri koji su pobjegli od kuće'

Ona je udovica Chestera Smitha, country pjevača te direktora brojnih radijskih i televizijskih postaja. Murdoch se, pak, prije godinu dana razveo od svoje četvrte supruge Jerry Hall.

– Udovica sam 14 godina. Poput Ruperta, moj muž je bio poslovni čovjek. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV postaje i pomogao promovirati Univision. Dakle, govorim Rupertov jezik. Dijelimo ista uvjerenja. Čekala sam pravo vrijeme. Prijatelji su sretni zbog mene, rekla je Smith za New York Post.

Bio je nervozan

Murdoch ju je zaprosio na Dan svetog Patrika, 17. ožujka ogromnim dijamantnim prstenom. Priznao je kako je to učinio zato što je podrijetlom djelomično Irac.

– Bio sam jako nervozan. Bojao sam se zaljubljivanja, ali znao sam da će mi ovo biti posljednje. Bolje da jest. Sretan sam, rekao je medijski mogul.

Dodaje da je njegova nova odabranica također posjedovala vinograd, baš kao i on. Najbolje od svega, ondje su se i upoznali. Njihovo vjenčanje bi trebalo biti pred kraj ljeta. U planu im je živjeti na relaciji između Kalifornije, Montane, New Yorka i Ujedinjenog Kraljevstva. Da za brak nikad nije kasno potvrđuje i primjer bivšeg astronauta, 93-godišnjeg Buzza Aldrina, koji se nedavno vjenčao.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap