Milka Babović završila u bolnici za 92. rođendan, ima i koronavirus!

Jasmina Grgurić Zanze
29. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Umirovljena televizijska sportska novinarka Milka Babović za 92. rođendan završila je u bolnici. Po dobi spada u najrizičniju skupinu u vrijeme pandemije, ali nažalost doznala je i da ima koronavirus.

Milka Babović (Snimak zaslona/HRT)

Legenda televizijskog sportskog novinarstva, komentatorica Milka Babović umjesto fešte za 92. rođendan koji je proslavila u utorak, završila je u bolnici.

Zbog zdravstvenih je tegoba hospitalizirana prije 15-ak dana, uslijed uobičajenih boljki karakterističnih za osobe njenih godina. Dan nakon rođendanske fešte koje nije bilo, prebačena je u Kliničku bolnicu Dubrava, piše Jutarnji list.

Uz sve ostalo, nekadašnja sportašica i veteranka televizijskog novinarstva zarazila se i koronavirusom, zbog čega je završila u “kovid bolnici”. Zbog svojih godina, naime, spada u najrizičniju skupinu.

Međutim, prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji, gospođa Milka uspješno će se othrvati i ovoj bolesti.

Babović je prije godinu dana imala i prometnu nesreću. Udario ju je auto, a uslijed udarca je pala. Kasnije je izjavila da se nije ozlijedila, jer ipak je ona stara sportašica koja, kazala je, zna kako se pada.

U razgovoru za Glas Istre rekla je da kao umirovljenica živi skromno, penzionerski, okružena knjigama, isječcima iz novina, sjećanjima… Jedino joj muke zadaju veliki problemi s vidom zbog kojih već godinama ne može čitati i gledati televiziju, no strast za pisanom riječju i informacijama, koja ju je nekad toliko pokretala, nije ju napustila ni danas.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap