Pukovnici ili pokojnici: Ovako ste predvidjeli uspjeh Vatrenih u Katru, mišljenja su podijeljena

Milan Dalmacija
29. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Vatreni će na SP-u u Katru bili pukovnici ili pokojnici. Tako, naime, izgledaju rezultati naše ankete u kojoj smo zamolili čitatelje da predvide plasman Hrvatske. Najviše glasača misli da će naša izabrana vrsta proći u osminu finala ili ispasti u skupini, ali ima dosta onih koji misle da će ući u polufinale ili čak osvojiti najvrijedniji trofej.

Hrvatska reprezentacija | Foto: Facebook/Hrvatski nogometni savez

Svjetsko prvenstvo u Katru odavno se zahuktalo. Danas već ulazimo u treće kolo po skupinama, koje će odlučiti o putnicima u osminu finala ovog najvećeg i najprestižnijeg nogometnog natjecanja.

navijač na prvenstvu
Stipe (77) je najstariji navijač Vatrenih u Dohi, a kaže kako mu odlazak na utakamice nije novost

Vatreni su nakon uvodnog remija (0-0) protiv Maroka, pokazali zbog čega su svjetski doprvaci. Svladali su Kanadu u drugom kolu rezultatom 4-1 uz dva gola Kramarića te dvije asistencije Perišića i to nakon početnog vodstva Kanade. Situacija u skupini je takva da Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda, Belgija tri, a Kanada nijedan.

Za prolaz u osminu finala Hrvatskoj igra i neriješeno protiv Belgije, no iz tabora Vatrenih najavljuju pobjedu. S obzirom na to da je lopta okrugla, a utakmica se igra 90, a na ovom SP-u i više minuta, upitali smo vas za vašu prognozu plasmana Vatrenih.

Za razliku od navijača u Katru, ali i onih koji se okupljaju po gradovima i gledaju utakmice na trgovima, niste bili pretjerano optimistični. Od 667 vaših glasova, 180 (27 posto) ih je bilo da će Hrvatska proći u osminu finala. Da će se Vatreni spakirati kući već nakon Belgije misli vas 176.

Rezultati ankete o plasmanu Vatrenih na SP-u | Foto: Mirovina.hr

Da bi naši nogometaši ipak mogli nešto napraviti i doći do polufinala smatra 108 ljudi. Da osvajamo SP misle 82 osobe, a da ulazimo u finale vjeruje 64 glasača. U ponavljanje uspjeha iz 1998. i osvajanje bronce vjeruje 32 naših čitatelja, a da će Vatreni osvojiti “drvenu medalju”, misli 25 osoba, odnosno 3,75 posto svih glasača u anketi.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap