Stipe (77) je najstariji navijač Vatrenih u Dohi, a kaže kako mu odlazak na utakamice nije novost

Ana Kanazir
28. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Stipe Ivkošić (77) iz Zmijavaca, ili kako on voli reći iz ‘Imotske države’ je žestoki navijač Vatrenih, a ništa ga nije spriječilo da našu reprezentaciju dođe podržati i na Svjetsko nogometno prvenstvo koje se održava u Dohi, u Kataru.

navijač na prvenstvu

navijač Ivica na prvenstvu | foto: screenshot Danas.hr

Dodao je i kako će, ako prođemo dalje, on također pratiti Vatrene i ići dalje na prvenstva. Kaže i kako on i njegovi navijači dobro pjevaju, da je zadovoljan, ali i kako živi za Hrvatsku.

Danas se utakmica gledala posvuda, a reakcije ove bake na TikToku jednostavno morate vidjeti

Umirovljenik je pravi navijač

U velikom broju navijača u Dohi istaknuo se i stariji gospodin koji je čekao utakmicu Hrvatske i Kanade. Gospodin Stipe je priznao kako odlazak na prvenstvo za njega nije ništa novo, kako je već bio u nekoliko zemalja, a izjavio je i ovo:

– Ja sam došao sad iz New Yorka, a ovdje dođem radi Hrvatske, mene Katar ne briga. Za mene ovo nije ništa novo, ja volim Hrvatsku, za nju živim i navijam i to je život. Ja sam bio od Francuske, Njemačke, Austrije, Poljske, Rusije, Japana, Brazila, sve sam obišao, rekao je Stipe za Danas.hr.

Osim ovog umirovljenika, nedavno smo ovdje pisali o još jednoj baki navijačici, koja je iz svojeg doma žustro navijala i pratila utakmicu Hrvatska – Maroko.

Copy link
Powered by Social Snap