Psi u Varaždinu brutalno napali umirovljenicu i njenog psa s kojim je bila u šetnji

Josip Mihaljević
31. svibnja 2022.
Novosti
A- A+

Varaždinska policija izvijestila je o remećenju javnog reda i mira u kojem su dva psa napala 67-godišnju umirovljenicu koja je bila u šetnji s vlastitim psom.

U subotu ujutro dva bul terijera izazvala su popriličan incident u Varaždinu kada su iz čistog mira napali 67-godišnju umirovljenicu u šetnji s njenim psom.

Kako su objavili varaždinski policajci, događaj se dogodio u Ulici Zrinskih i Frankopana, na livadi iza stambene zgrade. Utvrđena je odgovornost 26-godišnje vlasnice dva bul terijera koja su napala umirovljenicu i njenog švicarskog planinskog psa.

Portal epodravina.hr objavio je snimku događaja u kojoj se ne prikazuje uzrok, ali se itekako vide (i čuju) posljedice napada. Na snimci možemo vidjeti umirovljenicu kako leži na podu dok ju kontrolira jedan od dva bul terijara, a drugi grize njenog psa. Umirovljenica je zaradila ogrebotine i nateklo oko jer je terijere pokušala odvojiti od svog psa, a njen pas zadobio je ozljede po glavi i tijelu.

Vlasnica bul terijera zaradila je prekršejani nalog zbog neopreznog držanja životinja i kaznit će se s iznosom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 njemačkih maraka. Epodravina dodaje kako im je čitatelj koji im je poslao snimku kazao kako ovo nije prvi napad istih bul terijera i nada se da će službe reagirati prije nego se dogodi veća tragedija.

Snimku na vlastitu odgovornost možete pogledati OVDJE.

 

Psi u Varaždinu brutalno napali umirovljenicu i njenog psa s kojim je bila u šetnji
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap