Poklanjaju automobil pokojne bake: “Ona bi bila sretna kada bi nekom pomogli…”

Josip Mihaljević
13. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Gotovo pet tisuća lajkova na Facebooku prikupio je dirljiv oglas za donaciju automobila nekome na Baniji. Oglas je objavio unuk bake koja više nije s nama i napisao je kako bi ona bila sretna kada bi nekome na Baniji pomogli na ovaj način.

automobil poklon

Foto: Facebook

Gospodin Daniel Bruneta objavio je prije dva dana zanimljiv oglas na Facebooku za Škodu Fabiu iz 2006. godine koju planira pokloniti nekome komu automobil stvarno treba. Inače, automobil je vozila njegova pokojna baka za koju je napisao da bi bila jako sretna kada bi nekome pomogli na ovaj način.

Radi se o Škodi Fabiji iz 2006. godine, prijeđeno je 141.900 km, registrirana je do siječnja 2023. godine i 100 posto je ispravan. Oni su prvi vlasnici, ima komplet zimskih i ljetnih guma i neće biti troškova prijepisa.

“Molim da mi se jave u inbox samo oni kojima stvarno treba auto (preprodavači, muljatori i ostali neka me zaobiđu u širokom krugu).

Preferiram da to bude osoba ili obitelj s potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije ili bilo tko tko mora svakodnevno doktoru ili skrb. Tko vidi objavu, a zna da netko potrebit nema interneta ili Facebooka neka proba iskomunicirati”, napisao je gospodin Bruneta.

Nada se riješiti situaciju do kraja mjeseca, a napisat će i novu objavu kada sve bude gotovo. “Dobro se dobrim vraća, nema predaje”, zaključuje donator.

Poklanjaju automobil pokojne bake: “Ona bi bila sretna kada bi nekom pomogli…”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap