Pogledajte dirljivu reakciju umirovljenika na poklon koji je dobio u domu za starije: “Svi smo pustili suzu”

Josip Mihaljević
28. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Društvenim mrežama širi se dirljiva reakcija britanskog 94-godišnjeg umirovljenika, inače veterana iz Drugog svjetskog rata koji je sudjelovao u “Danu D”, na poklon koji je dobio od doma za starije u kojem odsjeda.

reakcija umirovljenik

Foto: Youtube screenshot

Reakcija 94-godišnji britanskog ratnog veterana Kena Benbowa na poklon koji je dobio u domu za starije raspekmezila je brojne žitelje interneta, piše dailymail.co.uk. Zaposlenici doma su primijetili da Ken posljednjih devet mjeseci, otkako mu je preminula supruga Ada s kojom je u braku proveo čak 71 godinu, spava s njenom fotografijom pored kreveta.

Odlučili su “posuditi” fotografiju kako bi je otiskali na jednom jastuku kojeg bi Ken mogao grliti dok spava.

Video pokazuje dirljiv trenutak u kojem zaposlenici doma poklanjaju Kenu jastuk – neizmjerna sreća, a potom i jake emocije su učinile video popularnim.

“Mislili smo da će ti ovo biti malkice bolje od fotografije”, kazala mu je zaposlenica doma.

Ken je ostao bez riječi, a potom je i zagrlio njegovatelji. Dom je podijelio video na svojim društvenim stranicama uz opis:

“Znamo da našim korisnicima nedostaju njihovi voljeni, posebice tijekom ovih vremena, ali ne smijemo zaboraviti na one koji više nisu s nama. Danas je naša dražesna zaposlenica Kia Mariah Tobin poklonila Kenu jastučić s fotografijom njegove žene koja je također bila naša korisnica. Svi smo na kraju pustili koju suzu s Kenom”, napisali su.

 

Pogledajte dirljivu reakciju umirovljenika na poklon koji je dobio u domu za starije: “Svi smo pustili suzu”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap