Unuk mislio da će dobiti igraću konzolu, no baka mu je podvalila malo drugačiji poklon

Jasmina Grgurić
31. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Želje unuka i mogućnosti baka nije baš jednostavno spojiti. Tako je jedan mladić bio uvjeren da će za blagdane dobiti novu igraću konzolu, no baka mu je u poklon vrećici podvalila nešto sasvim drugačije i pritom sve dobro nasmijala.

Snimak zaslona/TikTok

Unuk se nadao da se dobiti najnoviju verziju omiljene igrače konzole za Božić, no baka mu je u poklon vrećici odlučila podvaliti nešto sasvim drugo. Koliko god da ga je poklon možda razočarao, dobro ga je i nasmijao jer je baka bila prilično maštovita. Video objavljen na društvenim mrežama svidio se mnogima uz brojne pohvale na račun bake.

Mladić otvara poklon koji mu je odmah bio sumnjiv, jer dimenzijama ne odgovara onomu čemu se nadao. Ipak, nije znao što ga čeka zamotano u ukrasni papir. No, ubrzo je saznao.

Izvadio je mirisnu svijeću na kojoj piše ime igraće konzole uz natpis:

“Miriše na to da je nećeš dobiti.”

Video je na TikToku pregledan tri milijuna puta, a korisnici ove društvene mreže pohvalili su baku za dobru foru, dok je nekima bilo žao što se i sami nisu sjetili učiniti nešto slično.

 

@tameekalal My boy still didn’t get a PS5! Stay tuned for this year’s gift! #PS5 #nannyjokes #fyp #latechristmaspresent ♬ original sound – Tamera Truxillo Lall

Unuk mislio da će dobiti igraću konzolu, no baka mu je podvalila malo drugačiji poklon
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap