Pogledajte Ćirin spot za Pupovca: “Sine, slušaj ti što ti tvoj Ćiro kaže…”

Jasmina Grgurić Zanze
17. svibnja 2019.
Novosti
A- A+

Proslavljeni nogometni trener i deklarirani HDZ-ovac, Miroslav Ćiro Blažević snimio je sport za Milorada Pupovca u sklopu predizborne kampanje SDSS-a za nadolazeće europarlamentarne izbore. Spot je danas službeno objavljen, a vijest da se snima pročula se odmah pa nisu izostale ni reakcije.

Ćirin spot za Pupovca Snimak zaslona/Youtube

Ćiro je o snimanju predizbornog spota za Pupovčev SDSS kazao da netko mora početi s pozitivnim ponašanjem i da je on prava osoba za to, pri čemu ga za komentare – nije briga.

“Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit, nego da se trebamo tolerirat” – rekao je Ćiro za medije.

Rekao je i da bi ga mogli čak izbaciti iz HDZ-a te da za dopuštenje ne misli pitati premijera, vjerujući da će on ipak shvatiti njegovu dobronamjernu gestu. Andrej Plenković vrlo je ležerno odgovorio da je Ćiro super i da neće biti kažnjen, ostavljajući dojam kako mu je sve to zapravo simpatično.

Milorad Pupovac je istaknuo da su s Ćirinom podrškom dobili jako puno, ali i da je cijelo društvo s takvom gestom dobilo puno.

Spot je i prije nego što je prikazan dobio veliku medijsku pozornost, a danas je i konačno obljavljen.

Ćiro u spotu kaže:

“Nekad su meni svi vikali ‘Ćiro, pederu!’ A sad čujem da to vičete Pupovcu. Meni ste vikali zato što me volite, a ne znam zašto baš njemu to vičete. No, znam da ću ga ja podržati. Sine, slušaj ti što ti tvoj Ćiro kaže: ‘Svi ljudi su jednaki’.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap