Ovako se navija za svoju zemlju: Starija Argentinka sa zastavom uletjela u veselu gomilu

Milan Dalmacija
9. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Ovo Svjetsko prvenstvo posljednja je prilika Lionelu Messiju da kao jedan od najboljih igrača svih vremena podigne najvrijedniji trofej. Euforija u Argentini je ogromna o čemu svjedoče i scene iz tamošnjih gradova. Posebno se izdvaja video u kojem starija Argentinka ulazi u veselu gomilu sa zastavom.

Starija navijačica Argentine | Foto: Screenshot: Twitter/nocontextfooty

Za Hrvatsku i na drugom kraju svijeta: Catalina (87) burno je proslavila pobjedu u Argentini

Subotnja pobjeda Argentine nad Australijom (2-1) u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru raspalila je euforiju navijača, ne samo na stadionu, već i diljem te južnoameričke zemlje. Ruke legendarnog Diega Armanda Maradone podigle su pehar po posljednji put 1986. godine, a Lionelu Messiju, po mnogima najboljem igraču u proteklih 15 godina, prvenstvo u Katru vjerojatno je posljednje u karijeri.

Stoga su očekivanja u Argentini velika, kao i navijačka euforija poprilično velika. Poznato je već da su Južnoamerikanci temperamentni, pogotovo kad je nogomet u pitanju, stoga ne čude snimke razuzdanih slavlja na ulicama argentinskih gradova.

Snimka jednog manjeg slavlja završila je na društvenim mrežama. Glavna zvijezda proslave argentinske pobjede bila je jedna starija žena koja se pojavila na ulici s nacionalnom zastavom. Do nje je odmah došla poprilično vesela skupina mladića koji su skakali i pjevali u euforiji.

Možda će starija navijačica imati razloga za slavlje i večeras, ako Argentina pobijedi Nizozemsku. U slučaju da Hrvatska pobijedi Brazil, bilo bi to ispunjenje želje Cataline Kniss, Hrvatice koja cijeli život živi u Argentini.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap