Na kraju 2019. osvrnuli smo se na sve što smo prošli ove godine: Hvala svim čitateljima!

mirovina.hr
31. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Zadnji sati 2019. godine otkucavaju. I dok su već krenule pripreme za ulazak u novo ljeto, htjeli bismo iskoristiti ovo vrijeme i osvrnuti se na sve što smo ove godine postigli. Portal mirovina.hr ove je godine doživio veliki skok u broju čitanosti i učvrstio svoje mjesto najčitanijeg portala za treću generaciju. Hvala svim čitateljima na povjerenju!

Nema sumnje, ovu godinu pamtit ćemo – po rekordima! Naime, kroz cijelu godinu bilježili smo polagani rast čitanosti, da bi se pred kraj godine zaredali rekordni mjeseci jedan za drugim. Do sad je najčitaniji mjesec portala mirovina.hr, u dvije godine njezina djelovanja, bio mjesec studenti 2019., kada smo zabilježili 286.000 jedinstvenih korisnika prema Google Analyticsa, odnosno prema istraživanju Gemius Audience preko 230.000 jedinstvenih korisnika.

Uz uspjehe našeg sestrinskog portala srednja.hr pod jednim izdavačem Pametna kuća grupa, svrstali smo se u 10 najčitanijih izdavača na hrvatskom internetskom prostoru.

Najčitaniji tekst portala mirovina.hr ove godine bila je kolumna pod nazivom Kraljica Kolinda: U svom svijetu bajki za jedan ručak potrošila pola mirovineUpravo vas je ova tema najviše zanimala, što se pokazala i u broju komentara koje ste ostavili ispod objave ovog članka na Facebooku.

Osim velike čitanosti, bilježimo i porast naših pratitelja na Facebooku. Našu stranicu mirovina.hr prati preko 25.000 ljudi, a naša FB grupa Umirovljenici Hrvatske svakodnevno okuplja sve više umirovljenika! Upravo se tamo odvijaju žustre i velike rasprave pa vas pozivamo da se priključite, ako već niste! Također, za one koji su iskusili i svijet Instagrama, preporučamo da nas zapratite i tamo, na profilu Umirovljenici.

Instagram objava koja je prikupila najviše lajkova je upravo ova:

Predstavljen novi sustav učenja

U 2019. godini predstavljena je beta verzija nove platforme za učenje. Ovim novim sustavom želi se stvoriti virtualno mjesto na kojima korisnici mogu otkrivati ono što ne znaju. Do sad se u sustav ulogiralo preko 11.000 korisnika, što daje dodatan vjetar u leđa za daljnji razvoj ovog projekta!

Sustav Kvizova, koji je zapravo mnogo više od toga, prati znanje svakog korisnika pojedinačno, ocjenjuje ga u odnosu na njegove vršnjake te mu nudi nova znanja koja može otkriti. Odgovaranjem na pitanja u pojedinim podtemama korisnike povezuje s drugim, sličnim, podtemama te na taj način sugerira što još možete naučiti.

Osim što svaki korisnik može otkrivati što on ne zna, može i postavljati pitanja i tako proširiti svoje znanje na druge korisnike. Sva pitanja se mogu lajkati i dijeliti na društvenim mrežama pa tako uskoro možemo očekivati i kvizaške influencere.

Pokušajte riješiti jedno pitanje, a nakon toga se ulogirajte u sustav!

Ovim putem želimo zahvaliti svim čitateljima na danom povjerenju! Upravo smo zbog vas postali digitalni glas umirovljenika, a to ne bismo mogli bez vaše podrške. Pozivamo vas da i dalje komentirate naše objave, da nam šaljete upite ako vam nešto nije jasno ili da nas uputite ako se događa nešto što nam je promaklo. Želimo vam sve najbolje u novoj 2020. godini, s obećanjem da ćemo se truditi još i više!

Na kraju 2019. osvrnuli smo se na sve što smo prošli ove godine: Hvala svim čitateljima!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap