Muškarac (36) u Rijeci ubio 67-godišnju umirovljenicu u kafiću

Josip Mihaljević
7. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Jučer je u Rijeci 36-godišnji muškarac u jednom kafiću ubio 67-godišnju ženu. Kako kažu svjedoci, i ranije su znali dolaziti u taj kafić, a u jednom trenutku ju je zgrabio, odvukao iza šanka i ubio golim rukama.

roman brnada

Foto: Roman Brnada | Youtube screenshot

Riječka policija danas je objavila detalje o brutalnom ubojstvu u kafiću u centru Rijeke, gdje je 36-godišnjak golim rukama ubio 67-godišnjakinju. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 36-godišnjak verbalno sukobio sa 67-godišnjakinjom, a potom ju je fizički napao i zadao više udaraca u predjelu glave i tijela te potom pobjegao. Djelatnici hitne medicinske pomoći nisu mogli reanimirati ženu te su na licu mjesta proglasili smrt.

Policija dodaje kako je istoga dana kasnije u Rijeci viđena muška osoba kako hoda bez odjeće i smatraju kako postoji poveznica s osumnjičenim za ubojstvo. Uhićen je u nedjelju oko 18 sati.

Za ubojstvo je, piše Jutarnji list, osumnjičen Roman Brnada. Brnada je u Rijeci poznat kao ulični pjevač, a nastupio je u showu ‘Supertalent’ gdje se posvadio sa žirijem kada on i njegova supruga nisu prošli dalje.

 

Svjedokinja: Skočio je na nju poput životinje

Svjedokinja Vesna Wagner (74) bila je u kafiću kada je došlo do ubojstva i ispričala je za Index.hr što je vidjela:

“Oni su došli zajedno u kafić, popili su kavu i čaj. On je skočio na nju, uhvatio ju je za lice i odvukao ju je iza šanka. Navodno ju je svu izgrebao. Žena je umrla u sekundi. Ja sam pobjegla van iz kafića od straha. Gledao je u mene, konobar mi je rekao da izađem van jer može i mene napasti.

Oni su bili i jučer u društvu skupa. Ona ga je još pitala hoćeš ići sa mnom ručak kući, on je rekao da hoće. (…)

Dan ranije su najnormalnije sjedili na terasi, da bi sljedećeg dana tako, poput životinje, skočio na jednu ženu”, kazala je Vesna Wagner.

Muškarac (36) u Rijeci ubio 67-godišnju umirovljenicu u kafiću
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap