Mirovina.hr u prvih mjesec zabilježila preko 100.000 posjeta

Marko Matijević
18. prosinca 2017.
Novosti
A- A+

Mirovina.hr – digitalni glas umirovljenika u prvih mjesec dana zabilježila je 103.000 posjeta i 55.000 jedinstvenih posjetitelja. U prosjeku se svaki posjetitelj jednom vratio na naš portal. Hvala vam na potpori, trudit ćemo se biti još kvalitetniji!

mirovina.hr

Prije mjesec dana, točnije 15.11., krenuli smo s radom na portalu. Prije godinu dana stvorila se sama ideja o pokretanju portala za umirovljenike, a prvih mjesec dana su opravdali pokretanje takvog jednog medija. U Hrvatskoj imamo preko milijun umirovljenika koji su sve prisutniji na internetu, a naša želja je da mirovina.hr postane njihov digitalni glas.

U prvih mjesec dana smo, prema podacima Google Analyticsa, zabilježili 103.000 posjeta od 55.000 jedinstvenih posjetitelja.

Uvodna riječ glavnog urednika

Preko 95 posjeta došlo je iz Hrvatske, dok najviše posjeta iz neke druge zemlje dolazi iz Njemačke. Gotovo 70 posto je posjetilo portal preko mobitela, 20 posto preko laptopa ili kompjutera, a 10 posto putem tablet uređaja.

Naš Facebook page mirovina.hr konstantno raste pa sada ima gotovo 16.000 fanova. Većinom je to populacija starija od 55 godina, a naša želja je postati mjesto Facebook okupljanja populacije starije od 50 godine koje na Facebooku u Hrvatskoj ima preko 300.000.

Javite nam se s vašim prvim kritikama i prijedlozima za tekstove putem Facebooka, u komentaru ovog teksta ili putem maila [email protected].

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap