Kaznena prijava za 61-godišnjaka koji je na Cresu ukrao čak pet motornih pila

Josip Mihaljević
17. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

PU primorsko-goranska izvijestila je kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe. Ukrao je pet motornih pila u vrijednosti od 27 tisuća kuna.

pila motorna

Foto: Unsplash

Policija iz Malog Lošinja s ispostavom na Cresu dovršila je kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjimn hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe. Njega se sumnjiči da je u studenom prošle godine na području otoka Cresa iz prtljažnika kombi vozila u vlasništvu 62-godišnjaka otuđio jednu motornu pilu.

Nije se zaustavio na jednoj jer ga se sumnjiči da je u listopadu ove godine provalio u baraku na otoku Cresu u vlasništvu 70-godišnjaka i otuđio još četiri motorne pile. Ukupna vrijednost ukradenih predmeta cijeni se na oko 27 tisuća kuna.

Policija je kriminalističkim istraživanjem pronašla i oduzela otuđene predmete koji će biti vraćeni oštećenim vlasnicima, a protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Ukradena kolekcija izgleda ovako:

pile ukradene

Foto: PU primorsko-goranska

Kaznena prijava za 61-godišnjaka koji je na Cresu ukrao čak pet motornih pila
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap