Istraživačka emisija ‘Provjereno’ na Valentinovo prikazuje svoje 500. izdanje

Jasmina Grgurić Zanze
12. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Da se svijet mijenja spašavanjem jednog po jednog čovjeka, vjeruje, ali iz tjedna u tjedan i dokazuje ekipa popularne istraživačke emisije Nove TV. Gledateljima na Valentinovo spremaju jubilarno izdanje koje donosi nove zanimljive priče, među kojima će se, između ostaloga, uhvatiti i u koštac s problemima hrvatskog zdravstva.

Ekipa Provjerenog slavi svoje 500. izdanje Snimak zaslona/Youtube

Istraživačka emisija “Provjereno” Nove TV ovoga četvrtka, 14. veljače obilježava svoje jubilarno, 500. izdanje. Na čelu s urednicom i voditeljicom Ivanom Paradžiković, ekipa emisije svakog tjedna istražuje, izlazi na teren i prikuplja informacije za nove priče koje se bave nepravdama i apsurdima našeg društva.

“Iznimno sam ponosna što smo u proteklih 500 emisija uspjeli u tome da javnost percipira ‘Provjereno’ kao sinonim borbe za prava diskriminiranih, obespravljenih i marginaliziranih u društvu, a našu ekipu kao uigran tim stručnjaka kojima je stalo do pozitivnih promjena. Javnost zna da ćemo zagristi i učiniti sve kako bismo opravdali njihovo pouzdanje. Iza nas su brojne potresne priče, političke i kriminalne afere koje smo razotkrili, ali i priče dobrih i inspirativnih ljudi. Nastavljamo na tom putu, uvijek ćemo dati sve od sebe, biti odvažni i nećemo popuštati sve dok ne dobijemo odgovore. S pričama naših sugovornika budimo se i idemo spavati, znamo da je na nama velika odgovornost i uvijek se veselimo kada se nešto pomakne, promijeni na bolje“ – rekla je  urednica ‘Provjerenog’ Ivana Paradžiković. 

Jubilarno izdanje, najavljuje Nova TV, ovoga četvrtka u 22:30 donosi temu problema hrvatskog zdravstvenog sustava, razgovor sa Slovenkom koja čeka eutanaziju, pozadinu afere s lažnim diplomama te priču o devetogodišnjaku koji je upisao fakultet.

Copy link
Powered by Social Snap