Istjerivačica vraga umirovljenici u Zagorju uzela skoro sav novac za tjeranje đavla

Jasmina Grgurić Zanze
26. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Da će joj nepoznata žena istjerati đavla iz kuće, naivno je povjerovala 72-godišnja umirovljenica u Zagorju. Ona je, naime, pristala na tu uslugu te ju bila spremna platiti nekoliko puta uzastopce. Srećom, veći dio novca nije uspjela podići na bankomatu, a slučaj je dospio u ruke policije pa se nesretna starica spasila.

Ilustracija: Rawpixel

Nepoznata ženska osoba koja se predstavila kao istjerivačica vraga pokucala je s malim djetetom prošlog utorka u Ivancu na vrata kuće 72-godišnje umirovljenice. Za tu je uslugu, naravno, tražila novac, a jedina namjera bila joj je opljačkati naivnu ženu.

vikendica
Stravično ubojstvo umirovljenice u Zagorju, policija uhitila 69-godišnjeg državljana Srbije

Za tjeranje vraga iz kuće žena joj je prvo dala iznos od nekoliko stotina kuna. Zatim je otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još i to dala. No, istjerivačica je vrijeme iskoristila kako bi iz novčanika oštećene otuđila iznos od preko tisuću kuna.

Da bi stvar bila gora, ponovno se vratila na kućni prag 72-godišnjakinje, ovoga puta u pratnji nepoznatog muškarca. Za potpuno istjerivanje vraga tražili su je još čak 5.000 kuna. Umirovljenica je čak i na to pristala te se zajedno s njima uputila u grad kako bi na bankomatu podigla traženi iznos. No, nije uspjela zbog problema s bankovnom karticom.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, izvijestila su iz Policijske uprave varaždinske.

Copy link
Powered by Social Snap