Stravično ubojstvo umirovljenice u Zagorju, policija uhitila 69-godišnjeg državljana Srbije

Josip Mihaljević
25. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Stravično ubojstvo dogodilo se krajem prošloga tjedna u Zagorju, a žrtva je 71-godišnja umirovljenica. Ubojica ju je zamlatio tupim predmetom, a priveden je 69-godišnji muškarac.

vikendica

Ilustracija: Unsplash

Zbog ubojstva 71-godišnje zagrebačke umirovljenice u selu blizu Pregrade, zagorska policija uhitila je 69-godišnjeg muškarca, inače državljanina Srbije, piše Jutarnji list.

Prema prvim informacijama, zločin se dogodio u njenoj vikendici krajem prošloga tjedna, u noći s četvrtka na petak. Policija je u petak ujutro stigla na mjesto užasa, a u vikendici punoj krvi zatekli su preminulu umirovljenicu koja je tupim predmetom umlaćena do smrti. Jutarnji list piše kako je krv bila posvuda i da se moralo raditi o velikoj količini bijesa kod počinitelja.

Njezino tijelo prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, a muškarac,  s kojim je posljednjih godinu-dvije živjela, predan je pritvorskom nadzorniku.

Kako piše Jutarnji list, policija je zbog sumnje u ubojstvo uhitila državljanina Srbije koji nije imao prebivalište i boravište u Hrvatskoj, ali je tu već živio neko vrijeme. Istražiteljima je rekao da ga je umirovljenica 22. siječnja oko 3.30 sati napala kuhinjskim nožem, a on je uzeo cjepanicu i izudarao je po glavi. Dalje od toga se ne sjeća što se dogodilo.

Inače, par je živio u Zagrebu, ali su nakon potresa zbog pretrpljene štete na kući preselili u Zagorje.

Stravično ubojstvo umirovljenice u Zagorju, policija uhitila 69-godišnjeg državljana Srbije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap