Ima 36 godina, 13 djece, a dobila je i unuka: Razlika između njega i najmlađeg sina je samo 2 mjeseca

Milan Dalmacija
4. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Amerikanka Veronica Meritt prvo je dijete dobila s 14 godina. Trenutno ima 36 godina i 12 djece. Namjerava posvojiti sina svoje prijateljice, a gotovo istovremeno dobila je najmlađe dijete i prvog unuka. Medijima je opisala kako izgleda njen život u velikoj obitelji.

Amerikanka Veronica Meritt ima 36 godina, 2 djece i jednog unuka, a planira posvojiti prijateljičinog sina. | Foto: Screenshot: YouTube/Truly

Amerikanka Veronica Meritt više od polovice svog života nalazi se u “blaženom stanju”. Prvo dijete dobila je s 14 godina, a do prošle godine dobila je još 11 djece. Ali, to nije sve. Sad želi usvojiti sina svoje prijateljice. Njena bi obitelj tako brojila 13 djece, prenosi The Sun. Ova 36-godišnjakinja otkrila je kako se snalazi s tolikim brojem mališana, ali i reakcijama ostatka obitelji, koja blago rečeno, nije oduševljena.

– Kad sam tek počela rađati, sjećam se da mi sestra Diana nije pružala toliko podrške. Stalno je govorila: “Zašto bi imala još jedno dijete? Zašto bi ponovno zatrudnjela?”, prisjeća se Veronica, koju sestrini prigovori ipak nisu omeli u želji da ima veliku obitelj.

Kuhanje večere od tri sata

Britanka s 32 godine postaje baka: Mnogi joj kažu da izgleda premlado za to

Dodaje da joj nije lako brinuti se o tolikoj djeci. Samo kuhanje večere ponekad traje i po tri sata, a da bi ih bolje razlikovala oblači ih u odjeću različitih boja.

– Djecu većinu vremena “kodiram” bojom kad izlazimo iz kuće, iako se ponekad umjesto toga odlučim za odgovarajuću odjeću. Sustav “kodiranja” bojama odnosi se na sve; njihovu odjeću i sobe, govori ona.

Istovremeno majka i baka

No, svoju najstarije dijete, 22-godišnju kći Victoriju nije trebala posebno bilježiti s obzirom na to da je ona potkraj prošle godine dobila dijete. No, gotovo istovremeno i njena je majka bila trudna. Razlika između Veronicinog najmlađeg djeteta i, zasad, jedinog unuka je svega dva mjeseca.

Iako je Veronica ostala trudna vrlo rano, ne želi da se to dogodi i njenoj djeci. Priznaje da ne želi da djeca ulaze u veze prije punoljetstva.

– Pretpostavljam da nisam pretjerano stroga. Imam pravila o važnim stvarima, poput pušenja, drogiranja i izlazaka do 18. godine, ali većinom sam blaga prema njima, zaključuje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap