Britanka s 32 godine postaje baka: Mnogi joj kažu da izgleda premlado za to

Milan Dalmacija
1. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Britanka Shannon postat će baka za nekoliko tjedana. Ona je sa 16 godina dobila kćer, koja također sa 16 godina očekuje dijete. Mnogi pratitelji na TikToku joj kažu da izgleda premlado za baku, a ima i onih koji joj čestitaju.

Britanka Shannon postat će baka s 32 godine. | Foto: Screenshot: TikTok

Britanka Shannon na prvi pogled vodi sasvim uobičajen život. Ima posao, obitelj i profil na TikToku u kojem otkriva vlastite stavove i događanja vezana za nju svojim pratiteljima kojih je već gotovo 25.000. Tako im je nedavno otkrila da će postati baka. Ne bi to bilo ništa čudno da nema svega 32 godine.

Ona je, naime, rodila svoju kćer sa 16 godina, što je puno češći slučaj u Velikoj Britaniji, pogotovo jer će za nekoliko tjedana njena kćer također roditi sa 16. U videu kojeg je objavila na TikToku, a potom ga izbrisala, obračunala se s onima koji joj kažu da izgleda premladom da bi bila baka. Ističe kako će se truditi biti najbolja baka svom unuku, jednako kao što je dobra majka svoje kćeri.

– To je sve što mogu učiniti, samo je podržati i biti uz nju, što i činim. Bila sam s njom na svakom pregledu, na svakom ultrazvuku, jednostavno sam činila sve za nju. Donijela sam joj sve za bebu, jer ona nema svoja primanja, pa sam joj sve osigurala, kao i drugi, prenosi njene riječi tabloid The Sun.

Dodala je kako nikad nije požalila što je u ranoj dobi postala majkom. Kaže da ju je majčinstvo pretvorilo u bolju osobu.

– Postala sam majka vrlo mlada. Još uvijek volim misliti da sam mlada, ali baš i nisam, zar ne? Ali, ona mi je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Toliko me promijenila kao osobu i apsolutno ne žalim ni zbog čega, govori Shannon o svojoj kćeri.

Iako ju je većina ljudi kritizirala, ubrzo su se pojavili i oni koji su joj počeli čestitati. Jedna od pratiteljica ustvrdila je kako “bake uvijek pomažu.”

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap