Idemo do kraja: Ministar Pavić u Moskvi čestitao Vatrenima na pobjedi

Jasmina Grgurić Zanze
12. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

S tribina moskovskog stadiona Lužnjiki, Hrvatsku je u finale Svjetskog nogometnog prvenstva navijanjem ispratio i ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić. Podršku za dalje dao im je objavivši danas “selfie” i čestitku na društvenim mrežama, na kojima mnogi pak navijaju za ministra da poveća mirovine.

Ministar Marko Pavić objavio je selfie sa stadiona Foto: Facebook

Hrvatska je na korak do titule svjetskog nogometnog prvaka. Dramu koju nas je većina sinoć pratila na malim ekranima i platnima, brojni su političari gledali s tribina moskovskog stadiona. Uz predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i šefa Sabora Gordana Jandrokovića, u Moskvi se našao i ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić.

Na svom facebook profilu čestitao je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

“Čestitke vatrenima na veličanstvenoj pobjedi! Idemo do kraja!” – napisao je ministar Marko Pavić uz objavljene fotografije sa stadiona Lužnjiki.

Da je nogomet važniji od politike, dokazala je ovih dana ne samo nacija, nego i političari koji su svoje obveze zbog najvažnije sporedne stvari na svijetu malo stavili u drugi plan. Ipak, ne možemo reći kako ne bismo u ovome trenutku uz FIFA pehar poželjeli i da Pavićevo ministarstvo “odigra” barem upola dobro poput naše nogometne reprezentacije i krene u napad na barem upola veće mirovine. Onda ni podrška našem ministru na društvenim mrežama, kao njegova briljantnim Vatrenima, zasigurno ne bi izostala.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap